Μια ανείπωτη τραγωδία με θανάτους και διαταραγμένες συνειδήσεις αποκαλύπτεται μετά την διακομιδή ενός 58χρονου επιχειρηματία από την Μυτιλήνη στη Θεσσαλονίκη για νοσηλεία σε  σοβαρή κατάσταση  στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Ο 58χρονος Γιάννης Κ., γνωστός επιχειρηματίας της Μυτιλήνης στον χώρο της εστίασης δέχθηκε χθες το απόγευμα (20/4) δολοφονική επίθεση με βενζίνη από τη σύζυγό του.

Η 49χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, άρπαξε ένα μπιτόνι με βενζίνη, περιέλουσε τον σύζυγό της και εν συνεχεία του έβαλε φωτιά με έναν αναπτήρα.

Σοβαρή η κατάσταση του 58χρονου επιχειρηματία

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση του 58χρονου είναι κρίσιμη και δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, καθώς φέρει σοβαρά εγκαύματα ακόμη και τρίτου βαθμού στο 45% της επιφάνειας του σώματός του.

Σημειώνεται πως ο 58χρονος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη, αφού η κατάστασή του ήταν τέτοια που δεν θα μπορούσε να παραμείνει στο νησί.

Το ζευγάρι έχει χάσει τα δύο από τα τρία του παιδιά

Όπως αναφέρουν άνθρωποι από τον στενό κύκλο της οικογένειας, το ζευγάρι, που διατηρούσε ουζερί στη Μυτιλήνη, καβγάδιζε συχνά καθώς η 49χρονη ζήλευε παθολογικά τον 58χρονο σύζυγό της.

Μάλιστα, τη σχέση του ζευγαριού βάραινε το γεγονός ότι πριν από περίπου 10 χρόνια είχαν χάσει τον έναν γιο τους, ο οποίος πνίγηκε κολυμπώντας στη θάλασσα, ενώ τον Μάρτιο του 2015 σκοτώθηκε σε τροχαίο στον επαρχιακό δρόμο Μυτιλήνης-Θέρμης η 19χρονη κόρη τους. Η οικογένεια έχει ένα ακόμη μικρότερο παιδί.

«Του έλεγα να χωρίσει», αναφέρει η αδερφή του θύματος

Τις κακές σχέσεις που είχε το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια περιέγραψε η αδερφή του θύματος, κυρία Αθηνά Κ., η οποία ανέφερε ότι τόσο η 49χρονη όσο και ο αδερφός της δεν ήταν καλά ψυχολογικά, λόγω των απωλειών που είχαν βιώσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

«Δεν τα πηγαίνανε καλά τελευταία. Μαλώνανε συνεχώς. Ο αδερφός μου πολλές φορές κοιμόταν στο μαγαζί. Δεν είναι μόνο τα ψυχολογικά, η νύφη μου έπινε, δύο παιδιά έχουν χάσει», λέει χαρακτηριστικά η αδερφή του 58χρονου.

Όσον αφορά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο αδερφός της, περιέγραψε:

«Του πέταξε τη βενζίνη και, μετά, τον αναπτήρα. Αυτή ζήλευε παθολογικά. Τις γυναίκες που έρχονταν στο μαγαζί, εμένα που είμαι αδερφή του, τα πάντα… Ο αδερφός μου δεν ήταν κι αυτός καλά, ήταν στεναχωρημένος. Έφυγα κάποια στιγμή από το σπίτι και τον ψάχναμε. Του έλεγα: ”Γιάννη, χώρισέ τη, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος θα είσαι”. Τελικά, έγινε αυτό που έγινε. Ο αδερφός μου ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο».