ÅÉÊÏÍÅÓ ÁÐÏ ÔÇÍ ÊÇÄÅÉÁ ÔÏÕ ÓÙÊÑÁÔÇ Ó. ÊÏÊÊÁËÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ / EUROKINISSI)

Σπαρακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στον μητροπολιτικό ναό της Αθήνας, όπου εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 34χρονο Σωκράτη Κόκκαλη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στην Αμερική.

Εκατοντάδες φίλοι και γνωστοί της οικογένειας συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην Μητρόποληγια να αποχαιρετήσουν τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ και να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του, τους γονείς του Σωκράτη και Ελένη Κόκκαλη και τα αδέλφια του Πέτρο και Κωνσταντίνο Κόκκαλη και Δημήτρη Θεοδωρίδη που θρηνούν το χαμό του πολυαγαπημένου τους γιου και αδελφού.

Από το πρωί ο περιβάλλον χώρος γύρω από τη Μητρόπολη Αθηνών, έχει γεμίσει με στεφάνια: Της οικογένειας Βαρδινογιάννη, του Βαγγέλη Μαρινάκη, της ΠΑΕ Ολυμπιακού, της ΠΑΕ ΑΕΚ και πολλών άλλων.

Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια από νωρίς εκπρόσωποι του αθλητικού, του επιχειρηματικού και του πολιτικού κόσμου. ο Αλέξης Τσίπρας, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Αδωνις Γεωργίαδης, ο Νίκος Φίλης, ο Νίκος Παππάς,  ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Μιχάλης Σάλλας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Βαγγέλης Μυτιληναίος, ο Δημήτρης Μελισανίδης, η Μαριάννα Λάτση με τον γιό της Παρι Κασιδόκωστα Λάτση, η Ελλη Στάη με τον Νίκο Μουνδρέα, ο Γιώργος και η Αννα Νταλάρα, τα αδέλφια Παπανδρέου, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Λούβαρης, παλ

Ο επικήδειος από τον αδελφό του

Σπαρακτικά είναι τα όσα είπε στον επικήδειο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, ο αδελφός του Κωνσταντίνος Κόκκαλης.

Τα λόγια τους συγκλόνισαν τους εκατοντάδες ανθρώπους που βρέθηκαν στην Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο αντίο στον χαρισματικό μικρότερο γιό της οικογένειας του Σωκράτη Κόκκαλη, που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή, σε ηλικία 34 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες:

«Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα. Το απίθανο φως που γέμιζε το χαμόγελο σου. Δεν σταμάτησες ποτέ να χαμογελάς. Ο κατάξανθος μπέμπης εξελίχτηκε σε έναν άντρα που ήθελε να αλλάξει τον κόσμο. Παρότι ήσουν ο μικρότερος αδερφός τώρα έγινες ο καλύτερος οδηγός για να μάθουμε τι είναι ανιδιοτελής αγάπη. Θα είσαι για πάντα μέσα μας, θα είσαι πάντα εκεί. Ένας αφόρητος πόνος μας πνιγεί. Ξέρουμε ότι θέλεις από μας να είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά. Με αγάπη τα αδέρφια σου», είπε ο Κωνσταντίνος Κόκκαλης εκ μέρους και των τριών αδελφών του εκλιπόντος, Πέτρου Κόκκαλη και Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Επικήδειους διάβασαν δυο ακόμη φίλοι του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, με τον έναν από τους δυο να μην κατορθώνει από τα δάκρυα που τον έπνιγαν, να ολοκληρώσει τα λόγια που είχε να πει για τον φίλο του…

Η ταφή έγινε στο Α’ Νεκροταφείο σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Πηγή:  iefimerida.gr