Τα αγαπημένα του πρόσωπα, συγγενείς και φίλοι από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο θα συνοδεύσουν σήμερα στην τελευταία κατοικία του τον αγαπημένο τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στα 76 του χρόνια.

Συγγενείς και φίλοι σε ατμόσφαιρα θλίψης θα πουν το τελευταίο αντίο στον τραγουδιστή. Η εξόδιος ακολουθεί θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά, στις 14:30, ενώ η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο του Σχιστού.

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα

«Μας ήρθε ξαφνικό γιατί δεν περιμέναμε να επιδεινωθεί τόσο πολύ η κατάστασή του. Ήταν στο νοσοκομείο, είχε μπει από την Πέμπτη. Είχε χαμηλό οξυγόνο κι επειδή εγώ είχα φοβηθεί, τον πήγα. Δεν περιμέναμε όμως αυτή την κατάληξη. Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει ο Γιάννης στο νοσοκομείο, σε πέντε νοσοκομεία έχει πάει. Και Θεσσαλονίκη και Κύπρο κι άλλη φορά στην Αθήνα κι έφυγε από ανακοπή», είπε η Μάχη Φλωρινιώτη.

Σπαρακτικό ήταν και το αντίο της κόρης του, Άννας, η οποία έγραψε στο Facebook: «ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ Σ’ ΑΓΑΠΩ… Δώσε μου δύναμη να αντέξω μακριά σου».