Για μία ακόμη φορά οι γέλωτες, οι φωνασκίες, τα χαχανητά και τα χιλιοειπωμένα τραγούδια κέρδισαν την προσοχή του κοινού μέσω των τηλεοπτικών προγραμμάτων, που ετοίμασαν τα κανάλια την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς χαρακτηρίζοντάς τα απολαυστικά και για όλα τα γούστα.

Όλο το παιχνίδι έγινε για την τηλεθέαση, από την οποία εισρέουν τεράστια ποσά μέσω διαφημίσεων και χορηγιών.

Όπως αναμενόταν στις πρώτες θέσεις πλασάρονται τα γνωστά προγράμματα των καναλιών του συρμού, χωρίς οποιαδήποτε ποιοτικά χαρακτηριστικά, ενώ προγράμματα, όπως αυτό της ΕΡΤ 3 με τον Διονύση Σαββόπουλο, ούτε καν αναφέρονται στις μετρήσεις.

Ως νικητής μεταξύ των καναλιών εμφανίζεται ο Alpha με τον τελικό του J2US, ένα πάρτι που ξεκίνησε στις 20.00 και τελείωσε λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Σπίτι με το Mega και το ρεβεγιόν με τον Πάνο Κιάμο.

Την έκπληξη έκανε στην τρίτη θέση η ΕΡΤ με το εορταστικό πρόγραμμα με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο με τον ρόλο που αγαπήθηκε πολύ. Το πρόγραμμα έφτασε και πάνω από 19% στο δυναμικό κοινό αποδεικνύοντας ότι το κοινό χάρηκε πολύ με αυτή την επιστροφή.

Στους νικητές και ο Μάρκος Σεφερλής που κράτησε τον ΑΝΤ1 πάνω από το 10% στην τηλεθέαση. Ακολούθησε το εορταστικό πρόγραμμα του Open με τον Γιάννη Μπέζο.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δυναμικό κοινό

J2US – 22,2%

Σπίτι με το Mega – 20.9%

1,2,3… Έρχεται το 23! – 12,8%

Πράκτωρ 00Λεφτά – 10,1%

Ότι αγαπώ – 5,6%

Γενικό Σύνολο

J2US – 20.9%

Σπίτι με το Mega – 20%

1,2,3… Έρχεται το 23! -14,2%

Πράκτωρ 00Λεφτά – 10,9%

Ότι αγαπώ – 7,2%