Και άλλα μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν θέση υπέρ του Αλέξη Γεωργούλη, ακολουθώντας την γραμμή του ρυπαρού εντύπου “Μακελειό”, θίγοντας εμμέσως και την καταγγέλλουσα Ελένη Χρονοπούλου. 

Αφού ξέσπασε νέος σάλος τέθηκε εκτός ΣΥΡΙΖΑ το στέλεχος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας Βασίλης Μίγας, μετά από χυδαία ανάρτηση για την υπόθεση Γεωργούλη και τις καταγγελίες της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό και κακοποίηση.
Η ανακοίνωση του ΣΤΡΙΖΑ:
«O ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε στη διαγραφή του Βασίλη Μίγα, μέλους του κόμματος στη Λάρισα, μετά τη χυδαία και σεξιστική ανάρτησή του».

Νωρίτερα, οργισμένη ανακοίνωση είχε εκδώσει το ΠΑΣΟΚ, καθώς το στέλεχος της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας, Βασίλης Μίγας, αναπαρήγαγε χυδαίες υπόνοιες για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Η ανάρτηση του Β. Μίγα:

migas-syriza
Προηγήθηκε η εξίσου χυδαία ανάρτηση της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη, ενώ την ίδια στιγμή έρχεται η ανάρτηση της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ στη Β Θεσσαλονίκης Αναστασίας Γαϊταρτή, που χαρακτηρίζει “στημένη” την σοβαρή ποινικήυπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

“Η παραίνεση στη χθεσινή μας ανακοίνωση “αρχίστε να σβήνεται”, κακώς εκτιμήθηκε επιπόλαια από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μήπως ο κ. Τσίπρας αισθάνεται σήμερα την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την υποψήφια του κόμματος του, στη Β’ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, που χαρακτηρίζει “στημένη” τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής τους;

Αλήθεια τι είδους συναισθήματα του γεννώνται, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος του, Βασίλη Μίγα;

Και με τα θύματα και με τον οχετό;

Τέλος, μια οφειλόμενη απάντηση στον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σε σημερινές του δηλώσεις υπονόησε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης γνώριζε την καταγγελία εκ των προτέρων.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής όπως και η οικογένεια του θύματος έμαθαν το τραγικό αυτό γεγονός τη Δευτέρα του Πάσχα.

Ο ίδιος ο κ. Παπαδημούλης καλείται να μας απαντήσει:

  • -Πως ερεύνησε τις φήμες, που ακούγονταν για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ;
  • – Εξέφραζε την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την αξιωματική αντιπολίτευση η ανακοίνωση του κ. Γεωργούλη, στην οποία επικαλείται τάχα πολιτική δίωξη και αφήνει απαράδεκτα υπονοούμενα για τον χρόνο του αιτήματος άρσης της ασυλίας του;”