Μια νεαρή γυναίκα, ένα από τα θύματα του μεσήλικα ιδιοκτήτη ινστιτούτου μασάζ στην περιοχή της Νέας Σμυρνης, ξεδιπλώνει όλο το σκηνικό του τρόμου, που έζησε στην επιχείρηση του 53χρονου «μακρυχέρη» μέσα σε ένα δωμάτιο ακολασίας όπου αυτός έβγαζε  τα σεξουαλικά του απωθημένα.

Για τον 53χρονο μασέρ μάλιστα η Εισαγγελία έδωσε εντολή να δημοσιοποιηθουν τα στοιχεία του με ειδική διάταξη καθώς η αστυνομία εκτιμά ότι ο αριθμός των γυναικών θυμάτων του είναι απροσδιόριστος και μάλιστα με τετελεσμένη την πράξη του βιασμού.
Το θύμα που πήγε για να κάνει μασάζ καθώς είχε ένα πρόβλημα στον ώμο, κατέληξε να της κάνει λέιζερ στα γεννητικά της όργανα και να θωπεύει τους γλουτούς της. Μάλιστα, την έσωσε τελευταία στιγμή το επόμενο ραντεβού, μια ψηλή παχουλή γυναίκα για την οποία ο διεστραμμένος μασέρ μιλούσε με τα χειρότερα λόγια χλευάζοντας τα κιλά της.
Το θύμα σε κατάσταση σοκ μετά το εφιαλτικό σκηνικό που έζησε στο ινστιτούτο της Νέας Σμύρνης, απευθύνθηκε σε γραμμή στήριξης κακοποιημένων γυναικών αλλά και σε δικηγόρο προκειμένου να τη συμβουλεύσει τι έπρεπε να κάνει.

«Έστρεψε το μηχάνημα laser στα γεννητικά μου όργανα και στη συνέχεια έβαλε το χέρι του και άρχισε να με ακουμπάει στην περιοχή των γεννητικών οργάνων με γυμνά χέρια… Του είπα τι κάνετε εκεί και δεν θέλω να με αγγίζετε. Κατά τη διάρκεια των κινήσεων είδα ότι ο συγκεκριμένος άνδρας δεν φορούσε μάσκα, είχε μια ικανοποίηση στο πρόσωπό του, ενώ παρά το γεγονός ότι του έλεγα να μην με ακουμπάει στα γεννητικά όργανα αυτός συνέχιζε».

Ψάχνουν και για άλλα θύματα

Οι εξελιξεις στην υπόθεση του Αλβανού μασέρ στη Νέα Σμύρνη που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος της 23χρονης που επισκέφθηκε το ινστιτούτο για να κάνει μασάζ και δέχθηκε άγρια σεξουαλική επίθεση είναι ραγδαίες.

Ο μεσήλικας ιδιοκτήτης του ινστιτούτου ομορφιάς, αν και μετά τη σύλληψη και την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, μια δεύτερη καταγγελία γυναίκας που δέχθηκε παρόμοια επίθεση από τον 53χρονο «μακρυχέρη», ανάγκασε τις αρχές να δώσουν – κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών- στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας, τις φωτογραφίες του καθώς εκτιμάται πως ο αριθμός των γυναικών – θυμάτων του είναι απροσδιόριστος.

Μάλιστα αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδών αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Ειδικότερα, ο 54χρονος εντός επιχείρησης που διατηρούσε με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών χειρομάλαξης, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων ραντεβού προέβη στις ανωτέρω πράξεις σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών.

Πρόκειται για τον: KUCOLLARI (επ.) ILIRIAN (ον.) του PETRIT και της MERIEME, γεννηθέντα την 24-4-1969 στην Αλβανία. Σε βάρος 54χρονου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 27-11-2022, στον Άλιμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, τετελεσμένο και σε απόπειρα”.