Με ήπια συμπτώματα παραμένει στο σπίτι του σε καραντίνα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, πουτ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από μοριακό έλεγχο που υποβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου. 

Σύμφωνα με την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter, έχει ήπια συμπτώματα, ενώ τόσο η Μπέττυ Μπαζιάνα, όσο και τα παιδιά τους, είναι αρνητικοί.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας ανέφερε:

«Σε προληπτικό μοριακό έλεγχο βρέθηκα χθες βράδυ θετικός. Ευτυχώς η Μπέττυ και τα παιδιά είναι αρνητικοί. Έχω μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα και ελπίζω να είμαι σύντομα υγιής».

Σημειώνεται πως από τα μέσα Νοεμβρίου, ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου κατά της Covid.

Με αφορμή την ήπια έστω νόσηση του Αλ. Τσίπρα είναι πολλοί αυτοί, που αναρωτιούνται τι συμβαίνει με την τρίτη δόση, αφού είναι αρκετοί αυτοί, που κολλάνε κορωνοϊό και δεν προστατεύονται σε σημαντικό βαθμό. Απλώς νοσούν πιο ήπια και δεν κινδυνεύουν να εισαχθούν σε εντατική μονάδα.

Ευχές για περαστικά από Μητσοτάκη

Περαστικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης με τις ακόλουθες αναρτήσεις:

 

 

Ν. Ανδρουλάκης: Να επιστρέψει σύντομα υγιής

Περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα, ευχήθηκε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής. Σε ανάρτηση του στο twitter ο Νίκος Ανδρουλάκης λέει «εύχομαι περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα και να επιστρέψει σύντομα υγιής στα καθήκοντα του».