Ένας – ένας εντοπίζονται οι άντρες, που είχαν έρθει σε επαφή με την 12χρονη στον Κολωνό, ενώ είναι και ορισμένοι, που προσέρχονται αυτοβούλως στις αρχές, αναφέροντας ότι συνομίλησαν με την μικρή μέσω διαδικτύου.

Ένας 33χρονος συνελήφθη με ένταλμα, χθες το βράδυ, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις κατ΄εξακολούθηση και έναντι αμοιβής με την 12χρονη, στην περιοχή των Σεπολίων.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Οι κατηγορίες εν προκειμένω δεν φαίνεται να παραπέμπουν σε βιασμό., κάτι που πιθανόν να συμβεί και με άλλους κατηγορουμένους, καθώς ισχυρίζονται ότι οι “επαφές” δεν έγιναν με την βία, αλλά έναντι αμοιβής. Αυτό από νομικής πλευράς μπορεί να σημαίνει ότι δεν είναι σίγουρο πως θα στοιχειοθετηθούν τα βαριά αδικήματα (κακουργήματα) μέχρι το τέλος της δικαστικής διαδικασίας.

Ταυτοποιήθηκαν δύο που συνομιλούσαν διαδικτυακά με την 12χρονη, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι

Στο μεταξύ ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο άντρες, 36 και 35 ετών, που συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών με την 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στο Κολωνό.

Οι δύο άντρες, που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής , ανέφεραν ότι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας με ανήλικη που πιθανότατα μοιάζει με την 12χρονη.

Η ΕΛΑΣ κατάσχεσε τις συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, στην συνέχεια οι δύο άντρες εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των δύο αντρών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η 12χρονη.