Η παρουσίαση των προτάσεων και των θέσεων της νέας ανεξάρτητης δημοτικής  παράταξης “Καλαμαριά Πρώτη Ξανά” για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής θα πραγματοποιηθεί σήμερα (Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019) στις 18:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς στην Πλατεία Σκρα.

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς και επικεφαλής της παράταξης, Άρης Τεμεκενίδης θα παρουσιάσει συνοπτικά το περίγραμμα των προτάσεων για την ένταξη της Καλαμαριάς στον τουριστικό χάρτη της ευρύτερης περιοχής – από τον οποίο απουσιάζει σήμερα παντελώς – και την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος.

Στη συνέχεια, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης “Καλαμαριά Πρώτη Ξανά”, κ. Κωνσταντίνα Τέρτση, θα παρουσιάσει τις αναλυτικές προτάσεις και τους επί μέρους άξονες του προγράμματος για την τουριστική ανάπτυξη της Καλαμαριάς.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν “καλές πρακτικές” σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης του Γραφείου  Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ θα υπάρχει παρέμβαση από τον Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Σπύρο Πέγκα.

Μετά τις παρουσιάσεις, θα υπάρχει δυνατότητα συζήτησης κα ανταλλαγής απόψεων με τους παρευρισκόμενους επαγγελματίες και κατοίκους της Καλαμαριάς.

ΠΗΓΗ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ