Πολύς κόσμος και ωραίος κόσμος χθες στο βράδυ στην κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού μπροστά στο Δημαρχείο Καλαμαριάς με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Άρη Τεμεκενίδη, παρουσία του συνόλου των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

 

Άνθρωποι των γραμμάτων, της επιστήμης, του πολιτισμού, της αγοράς, της εργασίας και των κοινωνικών φορέων χειροκρότησαν τον υποψήφιο δήμαρχο για το συγκροτημένο πρόγραμμά του και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, που φιλοδοξούν όλοι μαζί να φέρουν νέα δυναμική στην Καλαμαριά με δημιουργική προοπτική, ώστε να ξεπεραστεί το τέλμα, στο οποίο βρίσκεται η περιοχή τα τελευταία χρόνια.

Ο Άρης Τεμεκενίδης παρουσίασε τις τελικές προτάσεις για ένα προς ένα τα θέματα και τους τομείς δράσεις με αντικειμενικά στοιχεία και κοστολογημένους προϋπολογισμούς. Υποδομές, παραλιακό μέτωπο, στρατόπεδο Κόδρα, αναπλάσεις, σχολεία, παιδικές χαρές, αγορά, απασχόληση, εκσυγχρονισμός της διοίκησης, ψηφιακή λειτουργία υπηρεσιών, καθαριότητα και προστασία περιβάλλοντος είναι μέσα στο πλάνο των δράσεων του συνδυασμού ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ, με πνεύμα συλλογικής εργασίας, διεκδικητικότητας και διαλόγου με τους πολίτες. Άλλωστε γι αυτό τον λόγο οργανώθηκαν ομιλίες και συγκεντρώσεις σε όλες τις συνοικίες και τις γειτονιές της Καλαμαριάς.

Ο Άρης Τεμεκενίδης δεν έδωσε αόριστες υποσχέσεις, ούτε έμεινε σε συνθήματα και μεγάλα λόγια. Παρουσίασε ένα επεξεργασμένο πρόγραμμα για την αλλαγή  της εικόνας στην Καλαμαριά, με ρεαλιστικούς στόχους και εφικτά αποτελέσματα.

Η συγκέντρωση έγινε σε πανηγυρική και ευχάριστη ατμόσφαιρα, ενώ ο κόσμος χειροκρότησε θερμά τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, καθώς εισέρχονταν στην πλατεία με επικεφαλής τον Άρη Τεμεκενίδη.

Ευχαριστίες του Άρη Τεμεκενίδη

Ο ίδιος με ανάρτησή του στη σελίδα ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ στο FACEBOOK έγραψε:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μας για τη χθεσινή βραδιά στη Πλατεία προσφυγικού Ελληνισμού μπροστά στο Δημαρχείο.
Φτάσαμε ως εδώ με τη καλύτερη ομάδα, με πίστη, συμμετοχή, με πολλή δουλειά, με αξιοπρέπεια!
Είμαστε περήφανοι που θέλουμε να κάνουμε τη Καλαμαριά Πρώτη Ξανά απ’ το Καραμπουρνάκι στην Κρήνη κι από την Αρετσού ως την Κηφισιά.
Στις 26 Μαίου ψηφίζουμε Δήμαρχο!!
Όχι κόμματα, όχι ρουσφέτια, όχι τραμπούκους, όχι ψέματα.
Δήμαρχο με όραμα, πλάνο, σωστή διαχείριση και διοίκηση για όλη την Καλαμαριά και τους κατοίκους της.”