“Θεσσαλονίκη Μαζί” ονομάζεται ο συνδυασμός με τον οποίο θα κατέβει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η κ. Νοτοπούλου παρουσίασε το όνομα του συνδυασμού μέσα από καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που συνοδευόταν από σχετικό βίντεο. Πρωτοτύπησε μάλιστα και δεν περιέλαβε λόγια  στο πρώτο της προεκλογικό βίντεο, αλλά  υπάρχει μόνο μουσική και προβάλλονται εικόνες, ανάμεσα στις οποίες και το υπό κατασκευή Μετρό της Θεσσαλονίκης.

Το πρώτο προεκλογικό της βίντεο ανάρτησε στο Facebook, π η Κατερίνα Νοτοπούλου, προσθέτοντας στο συνδυασμό “Θεσσαλονίκη Μαζί» και το όνομα «Ανοιχτή πόλη» που παραπέμπει στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑη οποία είναι σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο.

Στο σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο με διάφορες εικόνες της Θεσσαλονίκης και με τελική εικόνα τη δική της ως υποψήφιας δημάρχου, η κ. Νοτοπούλου αναφέρει: «Η δική μας οπτική της Θεσσαλονίκης! Πόλη Ανοικτή, με Καρδιά, Συναίσθημα και Βλέμμα στραμμένο στο… ‘Μαζί’ και το ‘Μπορούμε’! Προχωράμε μαζί για τη Θεσσαλονίκη που αγαπάμε και ονειρευόμαστε!».

Η κ. Νοτοπούλου παράλληλα ανακοίνωσε και την πρώτη εκδήλωση του συνδυασμού της αύριο Παρασκευή ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, με τίτλο «Μιλάμε για την πόλη μας, μιλάμε για τις ζωές μας! – Οι Γυναίκες Προχωράμε Μαζί», που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί, στον πολυχώρο του περιοδικού «Ένεκεν», στην Προξένου Κορομηλά 37.