Σημαντική δυναμική στην προτίμηση μεταξύ των ψηφοφόρων παρουσιάζει στη Θεσσαλονίκη ο επιχειρηματίας Πάνος Καρδαράς, που είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Ορφανού, κάτι, που φαίνεται και σε όλες τις εκδηλώσεις και παρουσίες του σε δημόσιους χώρους.

Η τελευταία εκδήλωση έγινε σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου παραβρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός, άνθρωποι από τον επιχειρηματικό κόσμο, από τον ΟΛΘ, όπου ο Π. Καρδαράς είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. και αν. αντιπρόεδρος, από τα σώματα ασφαλείας, την πυροσβεστική και από κοινωνικούς φορείς της πόλης.

Όλοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον κ. Καρδαρά, πιστεύοντας ότι έχει να επιτελέσει σημαντικό έργο σαν αυτό, που πρόσφερε μέχρι τώρα σε υπηρεσίες και οργανισμούς μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα, αλλά και τώρα μέσα από τη διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος, του οποίου είναι αντιπρόεδρος.

Ο Πάνος Καρδαράς έδειχνε απόλυτα ικανοποιημένος και μετά την εκδήλωση δήλωσε:

“Μήνυμα νίκης μας έδωσαν όλοι όσοι ήρθαν στην εκδήλωσή μας στο κέντρο της πόλης, που έγινε με μεγάλη επιτυχία! Μας έδωσαν δύναμη για την τελική ευθεία, παρουσία του επόμενου Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιώργου Ορφανού.”
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος τη Ένωσης Πυροσβεστών κ. Μαρίνης και πολλοί από το Δ.Σ., εν ενεργεία αστυνομικοί , απόστρατοι Στρατηγοί της αστυνομίας και του στρατού, καθώς και πλήθος κόσμου.
Τον τόνο της εκδήλωσης έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Ορφανός με την σύζυγο του, ενώ παρίσταντο και υποψήφιοι για την Περιφέρεια και την Ευρωβουλή και για άλλους δήμους. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του γνωστού εφοπλιστή κ. Ζούρου, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο προκειμένου να γίνει η μεταφορά του θωρηκτού ΑΒΕΡΩΦ στη Θεσσαλονίκη με δικά του ρυμουλκά σκάφη και με όλα τα έξοδα δικά του.
Μεταξύ των παρισταμένων υπήρξε ευχάριστη ατμόσφαιρα και δεν έλειψαν και τα “ντεσού” της βραδιάς, καθώς μερικοί παρότρυναν τον Πάνο Καρδαρά να αποφασίσει να παντρευτεί την εκλεκτή του και ο γάμος να είναι ο πρώτος, που θα τελέσει ο Γιώργος Ορφανός όταν θα εκλεγεί δήμαρχος!