Ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης για τη ζωή ήρθε μέσα στα δύσκολα των ημερών από την αειθαλή ηθοποιό Ζωζώ Σαπουντζάκη, που μίλησε για το πώς περιποιείται τον εαυτό της, για τον έρωτα, αλλά και για τον θάνατο σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια, που πριν από μερικούς μήνες έκλεισε τα 90 της χρόνια, αποκάλυψε πως δεν ασχολείται με την περιποίηση του εαυτού της στην καθημερινότητά της, ενώ τόνισε ότι νιώθει νέα, και δεν σκέφτεται, αλλά ούτε και φοβάται τον θάνατο.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Θέλω να είμαι ερωτευμένη και είμαι

«Δεν κάνω τίποτα για την περιποίηση του εαυτού μου στην καθημερινότητά μου. Σηκώνομαι, πλέων το πρόσωπό μου, τρώω το πρωινό μου, μια πορτοκαλάδα με μια φρυγανιά με λίγο μέλι, και πίνω ένα καφεδάκι», είπε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Δεν θυμάμαι πόσο χρόνων είμαι, ούτε και με ενδιαφέρει. Όσο είμαι, είμαι, εγώ νιώθω νέα. Δεν υπάρχει λόγος νομίζω να λέω την ηλικία μου», τόνισε η ίδια.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον εαυτό μου όταν ξυπνάω το πρωί. Ξυπνάω όπως με γέννησε η μάνα μου, άβαφη. Όταν με βλέπουν άβαφη, μου λένε “μα τι κούκλα είστε άβαφη, τι να κάνουμε για να σας μοιάσουμε;” και αυτό που απαντώ είναι πως δεν κάνω τίποτα», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Η ίδια μίλησε και για την αξία που έχει ο έρωτας στη ζωή της, και παραδέχτηκε ότι: «Ο έρωτας στη ζωή μου παίζει σημαντικό ρόλο. Αν δεν είμαι με έναν σύντροφο, δεν νομίζω να μπορώ να είμαι μόνη μου. Θέλω να είμαι ερωτευμένη και είμαι».

Ακόμη, η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε και για τον θάνατο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον σκέφτεται, ούτε τον φοβάται. «Δεν σκέφτομαι τον θάνατο, ούτε τον φοβάμαι. Δεν θα ήταν άσχημο να πεθάνω πάνω στην σκηνή, αλλά δεν το σκέφτομαι», είπε χαρακτηριστικά.