Εξιχνιάζεται σταδιακά μία από τις πιο σκοτεινές υποθέσεις, καθώς η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο νέων προσώπων για την δολοφονία του νεαρού Μάριου Παπαγεωργίου.

Η οικογένεια του θύματος περίμενε εδώ και χρόνια να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης  για τον γιό της, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2012.

«Είναι μια εξέλιξη την οποία η οικογένεια περίμενε εδώ και 11 χρόνια, πιστεύουμε ότι θα οδηγήσει στην ολοκλήρωση της υπόθεσης και την εύρεση των υπολειμμάτων της σορού του ατυχούς Μάριου και όλη αυτή η διαδικασία έγινε χάρη στην επιμονή της οικογένειας και την αμέριστη συμπαράσταση της ελληνικής δικαιοσύνης» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Νικόλαος Ρουσόπουλος.

Το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησε σε δύο νέες συλλήψεις για τη συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 53 και 54 ετών, οι οποίοι φέρονται να ήταν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία απήγαγε και δολοφόνησε τον 26χρονο Μάριο, του οποίου η σορός δεν έχει εντοπιστεί μέχρι και σήμερα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι οι δύο άνδρες, που συνελήφθησαν χθες, σε Νέα Σμύρνη και Καλλιθέα, είναι αυτοί που μετέφεραν και εξαφάνισαν το πτώμα του 26χρονου. Εις βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Εκτιμάται ότι στο πλαίσιο της τακτικής ανάκρισης θα εξακριβωθούν πλήρως και οι αιτίες του στυγερού εγκλήματος.