Από τις 10.30 π.μ. ο αποχαιρετισμός του σπουδαίου καλλιτέχνη
από τους πολίτες της Καλαμαριάς και τους φίλους του.

Το πρωί στις 10.30 θα γίνει η διακομιδή της σορού στον Μητροπολιτικό Ναό για τον τελευταίο αποχαιρετισμό. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί  στις 12 το μεσημέρι και ο ενταφιασμός στα Δημοτικά Κοιμητήρια Καλαμαριάς , όπως ήταν και η επιθυμία του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

Στο μεταξύ, με δηλώσεις και ανακοινώσεις τους παράγοντες της Αυτοδιοίκησης και της ομάδας του Απόλλωνα Καλαμαριάς εκφράζουν την οδύνη τους για τον θάνατο του Χάρρυ Κλυυν και αναφέρονται σε περιστατικά, που δείχνουν την αγάπη του για την προσφυγιά και τον τόπο του. Με συγκίνηση μιλούν και οι πολίτες της Καλαμαριάς, με τους οποίους ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης  είχε καθημερινή επαφή και άκουγε τα προβλήματά τους, ιδιαίτερα το διάστημα, που είχε ασχοληθεί με τα αυτοδιοικητικά θέματα, ως υποψήφιος Δήμαρχος.

Η ανάρτηση της νύφης του

Η σκηνοθέτης Μαρίνα Δανέζη, νύφη του Χάρρυ Κλυνν, με μια ανάρτησή της στο Facebook εκφράζει την επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη που θα γίνει την Πέμπτη στην Καλαμαριά.

Γράφει συγκεκριμένα: Η εξόδιος ακολουθία του πολυαγαπημένου μας Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου στις 12.00 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (μητρόπολη Καλαμαριας). Ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο Καλαμαριάς.

Αντί στεφάνων , η οικογένεια επιθυμεί δωρεές στα «παιδικά χωριά sos Ελλαδος» Alpha Bank Iban: GR 6501 4084 608460 0200 2000170 Πληροφορίες για τα παιδικά χωριά : κ Νικολέττα Μπερμπερογλου 2310226644