Με ένα κείμενο, που συγκλονίζει η δημοσιογράφος Λίζα Δουκακάρου αποχαιρετά την αδελφή της Εύα, που έφυγε πρόωρα από την ζωή.

Η δημοσιογράφος και όλη η οικογένεια περνούν δύσκολες στιγμές αφού είναι βαριά η απώλεια της Εύας. με την οποία η Λίζα ήταν πολύ δεμένες.

Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε την αδελφή της με ένα κολάζ φωτογραφιών και μια συγκινητική ανάρτηση.

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της Λίζας Δουκακάρου στην αδελφή της

«Evaki. Αντίο κοριτσάκι μου. Πάλεψες τόσο σκληρά, προσπάθησες, αντιστάθηκες. Με χαμόγελο και το κεφάλι ψηλά …κι εγώ εκεί δίπλα σου να μετράω όνειρα, ελπίδες, στιγμές» έγραψε η Λίζα Δουκακάρου, κάνοντας γνωστό μέσω Instagram τον θάνατο της αδελφής της, με την οποία ήταν πολύ δεμένες.

Συνεχίζοντας στο μήνυμά της, έγραψε: «Θα σου κρατάω πάντα το χέρι, όπως τότε μικρές…Θα νικήσεις σου έλεγα. Θα περάσουν όλα. Θα είναι καλύτερα αύριο στην πατρίδα σου υποσχέθηκα…Δεν τα κατάφερα αδελφούλα, συγγνώμη. Καλό σου ταξίδι, ΕΥΑΚΙ μου. Καλό δρόμο ψυχή μου».

Υπενθυμίζεται πως η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία παρουσίαζε για χρόνια δελτίο ειδήσεων στο Mega, είχε χάσει πριν από αρκετά χρόνια τον επί 22 χρόνια σύζυγό της εντελώς ξαφνικά. Το 2018 ξαναπαντρεύτηκε τον νυν σύζυγό της και απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα.