– Αρνητικά σχόλια για την μη τήρηση προτεραιότητας στην Ελλάδα και την αμφισβήτηση των ευρωπαϊκών θεσμών.-

– «Ευχαριστώ τους αδελφούς Σέρβους που μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω πίσω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου» γράφει στο Twitter.-

Στη Σερβία με το ρωσικό εμβόλιο sputnik-V  εμβολιάστηκε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, προκαλώντας ποικίλα σχόλια για το γεγονός ότι δεν περίμενε να ρθει η σειρά του στην Ελλάδα, αλλά προτίμησε να πάει σε μια άλλη χώρα.

Αρνητικά σχολιάστηκε επίσης το γεγονός ότι προτίμησε να κάνει το ρωσικό εμβόλιο, δείχνοντας έμμεση έλλειψη εμπιστοσύνης προς τα εμβόλια, που έχουν εγκριθεί από την ελληνική πολιτεία και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Την είδηση για τον εμβολιασμό του γνωστοποίησε ο ίδιος ο κ. Καμμένος με ανάρτησή του μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τον εμβολιασμό του και γράφοντας:
«Ευχαριστώ τους αδελφούς Σέρβους που μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω πίσω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου. Εδώ η ζωή γύρισε πίσω, όλα ανοιχτά, όλοι εμβολιασμένοι και οι νέοι τώρα και οι ξένοι και σε 10 μέρες παράγουν το Sputnik, ενώ εμείς ΜΜΕ τρομοκρατίας».
Εδώ η ανάρτηση του Π. Καμμένου
Panos Kammenos
@PanosKammenos
Ευχαριστώ τους αδελφούς Σέρβους που μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω πίσω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου. Εδώ η ζωή γύρισε πίσω όλα ανοιχτά όλοι εμβολιασμένοι και οι νέοι τώρα και οι ξένοι και σε 10 μέρες παράγουν το Sputnik ενώ εμείς ΜΜΕ τρομοκρατίας