Μια ανάρτηση με φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη να κρατάει τσιγάρο στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η σύντροφός του Δέσποινα Βανδή, στάθηκε αφορμή να παρέμβει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, τονίζοντας πως «κινείται διαδικασία για πρόστιμο» λόγω του αντικαπνιστικού νόμου.

Ο υπουργός Υγείας σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, δημοσίευσε το σχόλιο ενός άλλου χρήστη ο οποίος είχε αναρτήσει τη φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη να κρατά τσιγάρο μπροστά στη Δέσποινα Βανδή που εκείνη την ώρα τραγουδούσε, βάζοντας λεζάντα «μάλλον έχει καταργηθεί ο νόμος περί καπνίσματος στους εσωτερικούς χώρους»

Θ. Πλεύρης: Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο απαγορεύεται

Ο υπουργός υγείας ανήρτησε το συγκεκριμένο ποστ γράφοντας σε αυστηρό ύφος ότι «επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.»

Εδώ η ανάρτηση που πραγματοποίησε ο υπουργός Υγείας υπενθυμίζοντας τον αντικαπνιστικό νόμο:

Θάνος Πλεύρης
@thanosplevris

Επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

Είχε προηγηθεί η εξής ανάρτηση:
Paul o Frank @Voreios11
Μαλλον εχει καταργηθει ο νομος περι καπνισματος στους εσωτερικους χωρους.