Ενώ οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα  ο καθ΄ ομολογία δράστης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, έχει ξεσπάσει οργή σε όλη την χώρα για τον τρόπο, που έδρασε ο 33χρονος σύζυγος της άτυχης κοπέλας και πως οργάνωσε το σατανικό του σχέδιο.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ούτε χωράει ο ανθρώπινος νους όλο αυτό το κακούργημα. Να σκοτώνει ένας νεαρός άνδρας την νεαρή γυναίκα του μπροστά στα έντρομα ματάκια της κορούλας τους, μόλις 11 μηνών.

Ό,τι και να πει τώρα ο δράστης, ό,τι και να επικαλεστεί δεν μπορεί να βρει ούτε ίχνος δικαιολογίας. Μόνο ένα σαλεμένο μυαλό, ένας παρανοϊκός, ένας διαταραγμένος και βίαιος άνδρας, που δεν μπορεί να βάλει σε σειρά τις αντιξοότητες της ζωής, αλλά προτιμάει την εξόντωση όποιου τον ενοχλεί με εκρηκτική συμπεριφορά, μόνο ένα τέτοιο άτομο θα μπορούσε να φτάσει σε μια τόσο ακραία πράξη.

Εδώ όμως δεν πρόκειται για παρανοϊκό άτομο, αφού ο 33χρονος μέχρι χθες έπαιζε πειστικά τον ρόλο του αθώου και μόνο μετά από μια  μαραθώνια ανάκριση, , ομολόγησε ότι είναι ο δολοφόνος της νεαρής γυναίκας του.

Η Καρολάιν δολοφονήθηκε στις 11 Μαΐου, δίπλα στο μωρό της, ενώ ήταν μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος πιλότος, που “έσπασε” μετά από κατάθεση περίπου οκτώ ωρών, είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα, πάνω στα νεύρα του, μετά από ένα διαπληκτισμό τους, το μοιραίο βράδυ, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε συνεργό. Ο σύζυγος της 20χρονης ανέφερε ακόμη, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνεχείς προστριβές με την Καρολάιν, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους, καθώς φοβόταν ότι θα το έπαιρνε μαζί της η γυναίκα του αν χώριζαν.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπειτα από τα νεότερα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα στοιχεία αυτά ήταν τα εξής:

Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβάδιζε χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.

Επίσης, «φως» στην υπόθεση, έριξε και το βιομετρικό ρολόι – κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, σε ώρα που, σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε, ο σύζυγός της ήταν νεκρή.