Κάτω από άγνωστες συνθήκες συνετρίβη κοντά στο χωριό Αμυγδαλή της Λάρισας, πίσω από το χωριό στο βουνό, το μονοκινητήριο αεροπλάνο του 62χρονου πιλότου από την Δράμα.

Τα συντρίμμια εντοπίστηκαν κοντά στην Άνω Αμυγδαλή, στην περιοχή αρκετά χιλιόμετρα βόρεια του Πηλίου, όπου επίσης βρέθηκε νεκρός ο πιλότος, που αγνοούνταν από τις 15 Νοεμβρίου.

Προφανώς ο πιλότος, που είχε αναχωρήσει από την Θήβα, κατευθυνόταν από την περιοχή της Λάρισας προς Θεσσαλονίκη και έπρεπε να περάσει πάνω από το Μαυροβούνι, που βρίσκεται βόρεια του Πηλίου.

Τα συντρίμμια βρέθηκαν από ελικόπτερο Super Puma της 384 Μοίρας, κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας. Από νωρίς το πρωί, σωστικά συνεργεία και οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 62χρονου Στ. Τσιγάλογλου, από την Δράμα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από την Θήβα στην Δράμα με το μονοκινητήριο αεροσκάφος του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αεροσκάφος είδε ηλικιωμένος στην περιοχή του Αχιλλείου Λάρισας στις παρακάρλιες (γύρω από την Κάρλα) περιοχές, ενώ από το χωρίο των Καναλίων Μαγνησίας, υπάρχουν πληροφορίες όταν ακούστηκε ένας κρότος στην περιοχή.

Η ανάρτηση της κόρης του πιλότου

Ο χρήστης Anna Tsigaloglou

‼️ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ‼️ “Ο πατέρας μου Σταύρος Τσιγάλογλου , από τη Δευτέρα 15/11 το μεσημέρι.
Πετούσε με το αεροπλάνο του από την περιοχή της Θήβας με κατεύθυνση προς Δράμα .
Μαρτυρίες λένε ότι εθεάθει στην περιοχή Λιβάδι κοντά στη Ελασσόνα όπως επίσης και στην Ανδρομάχη Κατερίνης γύρω στις 16:30-17:30 .
Αν κάποιος είδε και γνωρίζει το παραμικρό να έρθει παρακαλώ σε επαφή μαζί μου και με τις αρμόδιες υπηρεσίες. Κάθε πληροφορία είναι πολύτιμη .
Παρακαλώ όχι άσκοπα τηλεφωνήματα.
Σεβαστείτε τη θέση και την ψυχολογική κατάσταση που ζούμε”.