Σε κλινική της Αθήνας και σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσηλεύεται ο αγαπημένος ηθοποιός και τραγουδιστής Νίκος Ξανθόπουλος, που τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε και με καλλιέργειες οπωροφόρων δέντρων και κηπευτικών στο σπίτι του έξω από την Αθήνα.

Ο 88χρονος ηθοποιός και σπουδαίος πρωταγωνιστής του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, καρδιολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένειά του είχε απευθυνθεί στο ΕΚΑΒ πριν μία εβδομάδα. Εκείνη την ημέρα, αν κι εφημέρευε το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, δεν διακομίστηκε εκεί και νοσηλεύεται σε κεντρική κλινική της Αθήνας .

Ο αγαπητός ηθοποιός έχει αποφασίσει εδώ και χρόνια πως ο δικός του επαγγελματικός κύκλος έχει κλείσει και έχει επιλέξει, να ζει με την πολυμελή οικογένειά του σε ένα κτήμα στην Παιανία.

Τον περασμένο Μάιο η αγαπημένη του σύζυγος Εριφύλη αρρώστησε βαριά, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο, ωστόσο επέστρεψε στο σπίτι μετά από μακρά νοσηλεία. Όσοι γνωρίζουν τον ηθοποιό, αναφέρουν πως η υγεία του Νίκου Ξανθόπουλου, κλονίστηκε από το άγχος για τη σύζυγό του, η οποία μάλιστα ασχολιόταν με τους κήπους και τα δέντρα με ιδιαίτερο ζήλο και αγάπη, όπως φαινόταν και από αναρτήσεις του ηθοποιού στο Facebook.

Οι ευχές όλων είναι να ξεπεράσουν αι οι δύο τα προβλήματα και να συνεχίσουν την όμορφη ζωή τους ανάμεσα σε παιδιά και εγγόνια.