Ιστορία βρωμιάς και ακραίας ηθικής κατάπτωσης βρίσκεται πίσω από την βασανιστική περιπέτεια της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, καθώς με βάση τα νέα στοιχεία εμπλέκεται η μητέρα του κοριτσιού, ενώ και άλλα άτομα ήξεραν και δεν μιλούσαν.

Η 38χρονη μητέρα της 12χρονης συνελήφθη, σε εκτέλεση του εντάλματος της τακτικής ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Με βασική κατηγορία την διακεκριμένη μαστροπεία ζητήθηκε από την Ανακρίτρια η σύλληψη της μητέρας του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό.

Η 33η Ανακρίτρια φαίνεται να περιλαμβάνει στο ένταλμα για την σύλληψη της γυναίκας και άλλες κατηγορίες, ωστόσο το γεγονός πως η κύρια κατηγόρια που της αποδίδει είναι αντίστοιχη με του Ηλία Μίχου, που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα, ανάμεσα σε άλλα , όπως ο βιασμός, σημαίνει πως θεωρεί ότι το παιδί εκδίδονταν με την συμβολή της μητέρας του .

Στη φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι 

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 33ης τακτικής ανακριτρίας.

Στη σύντομη διαδικασία που προηγήθηκε, καθώς ο περισσότερος χρόνος αναλώθηκε στην προσπάθεια διορισμού δικηγόρου για τους δύο κατηγορούμενους Ηλία Μίχο και Γιάννη Σοφιανιδη, και οι δύο φέρονται να ομολόγησαν μόνο τη «συνεύρεση τους» με παιδί.

Ο Μίχος αρνήθηκε να αναφερθεί σε όλες τις άλλες κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ενώ ο δεύτερος φέρεται να μην αποδέχεται την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων που του αποδίδεται, όπως και στον καταστηματάρχη, από χθες μετά την συμπληρωματική δίωξη που ασκήθηκε.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, μετά το πέρας της απολογητικής διαδικασίας, ομόφωνα έκριναν πως οι δύο κατηγορούμενοι πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή.

Η πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών

Σε σειρά καταγγελιών έξω από τα δικαστήρια προχώρησε η νέα πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας, Κωνσταντίνα Καρατζιώτη.

Σύμφωνα με την ίδια, ο 53χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης ερχόταν στον οίκο ανοχής που διατηρεί η Καρατζιώτη στο Γκάζι, και εκεί εξέδιδε την ανήλικη. Μάλιστα η ίδια πρόσθεσε ότι ο Μίχος έφερνε στον χώρο της και άλλα παιδιά.

Κωνσταντίνα Καρατζιώτη: Γειά σας. Είμαι η πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος, η καινούρια. Ήρθα να καταθέσω σήμερα γι’ αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Δεν με δέχθηκε βέβαια γιατί θα δεχθεί τα δυο άτομα αυτά.

Δημοσιογράφος: Τι γνωρίζετε;

Καρατζιώτη: Ερχόταν στον χώρο μου, εκεί που έχω τον οίκο ανοχής στο Γκάζι, να μην πούμε οδό. Και έφερνε και το ανήλικο κορίτσι.

Δημοσιογράφος: Τη 12χρονη κοπέλα;

Καρατζιώτη: Βεβαίως. Το έφερνε να πάει με πελάτες -και επώνυμους πελάτες.

Δημοσιογράφος: Εσείς πώς το επιτρέπατε;

Καρατζιώτη: Δεν το ήξερα εγώ, δεν ήμουν εκεί, ήταν η υπηρεσία εκεί. Αυτό γινόταν επί δύο μήνες, πριν από τρεις μήνες.

Δημοσιογράφος: Δεν έγινε καμία καταγγελία;

Καρατζιώτη: Κανείς δεν έκανε καταγγελία, γιατί φοβόταν. Είχε φέρει κι άλλα παιδιά, και κάτι τσιγγανάκια και κάτι από τον Κολωνό.

Δημοσιογράφος: Στον χώρο σας πώς μπορούσε να φέρει κάποιος ένα τρίτο άτομο για να το εκδίδει; Και ειδικά παιδί;

Καρατζιώτη: Ο χώρος μου είναι για ένα άτομο, δεν είναι για 15. Εγώ δεν το ήξερα.

Δημοσιογράφος: Επί τρεις μήνες ολόκληρους;

Καρατζιώτη: Χθες που είδα τη φωτογραφία του, τον αναγνώρισα και γι’ αυτό ήρθα μόνη μου, χωρίς να με καλέσει κάποιος.

Δημοσιογράφος: Στο στικάκι τι έχετε;

Καρατζιώτη: Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα. Θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει μέσα τον κατηγορούμενο και έχει και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα κάρτα. Όχι, δεν το έχω καταθέσει στο ΑΤ. Το πήρα χθες το βράδυ και ήρθα σήμερα να καταθέσω. Η ανακρίτρια μου είπε αφήστε το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσω.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τους επώνυμους πελάτες που φέρεται να εμφανίζονται στο στικάκι, ισχυρίστηκε ότι ανάμεσά τους βρίσκονται ηθοποιοί, καλλιτέχνες και πολιτικοί.