Εύθυμες στιγμές γνωρίζουν το διαδίκτυο, άμα δε και ορισμένα τηλεοπτικά μέσα με αφηγήσεις καλλιτεχνών και απρόοπτα σαν αυτά, που εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία θα βρεθεί καλεσμένη στο πρώτο After Dark για το 2023.

Η εκπομπή θα προβληθεί τη νύχτα της Κυριακής 15 Ιανουαρίου και περιέχει απόσπασμα, που προβλήθηκε από την εκπομπή «Happy Day», όπου η τραγουδίστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει στο «εξομολογητήριο» το πλέον περίεργο μέρος που έχει προχωρήσει σε ερωτική συνεύρεση.

«Θέλω να μου πεις το πιο τρελό μέρος που έχεις κάνει σεξ σε οποιαδήποτε φάση της ζωής σου» ζήτησε, αρχικά, να μάθει ο παρουσιαστής για να λάβει από την καλεσμένη του:

«Να το πω; Σε αεροπλάνο, στη business θέση, σε ταξίδι από Ελλάδα προς Αυστραλία».

Με τη σειρά του ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς ανέφερε με χιούμορ:

«Είχες και τον χρόνο σου, λοιπόν», με την τραγουδίστρια να σημειώνει: «Ε, γι’ αυτό προτίμησα αυτή την πτήση! Ήξερα ότι θα έχουμε όλο τον χρόνο και δεν θα μας διακόψει τίποτα».

Είχε ξεχάσει και ένα δώρο σε ταξί

Παλιότερα η Μπέσσυ Αργυράκη παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην αλλαγή που είχε στην εξωτερική της εμφάνιση μετά τη συμμετοχή της στο «Dancing with the stars», ενώ αποκάλυψε και το πανάκριβο δώρο που της έκαναν και το ξέχασε μέσα σε ταξί.

Όσον αφορά στη συμμετοχή της στο «Dancing with the stars» σημείωσε: «Από το dancing έχασα περίπου 15 κιλά, νιώθω ανάλαφρα, περπατάω και πετάω».

Μιλώντας τότε για την προσωπική της ζωή, τη σχέση που έχει με τον άντρα της και το αν τον ζήλευσε στην αρχή ανέφερε: «Ο άνδρας μου έχει πολύ κατανόηση και στην περίπτωση μου χρειάζεται, κατανόησα κι εγώ τη δουλειά του γυναικολόγου. Εγώ ζήλευα τον πρώτο καιρό τον άνδρα μου, όχι εκείνος εμένα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, περιέγραψε ότι της είχαν κάνει δώρο ένα πανάκριβο περιδέραιο με μπριγιάν και το ξέχασε στο ταξί: «Κάποτε μου είχαν κάνει δώρο ένα πανάκριβο περιδέραιο με μπριγιάν και το ξέχασα μέσα σε ένα ταξί»

Τέλος, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην επαγγελματική της καριέρα λέγοντας: «Έχω αλλάξει λόγια τραγουδιού στη σκηνή, έπαθα μπλακ άουτ, δεν τα έχω καλά με τους στίχους» παραδέχθηκε και αποκάλυψε ότι ήταν να πάει προς το λαϊκό ρεπερτόριο, αλλά έθεσε βέτο στη δισκογραφική εταιρεία μια λαϊκή τραγουδίστρια και έμεινε στο μοντέρνο.