Πήγε να την ξυπνήσει η μητέρα της και διαπίστωσε ότι ήταν νεκρή.-

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η ΕΛένη Διβάνη, κόρη του αείμνηστου Ερρίκου Διβάνη, εκ των συνεχιστών της οικογενειακής επιχείρησης των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων “Διιβάνη” σε Αθήνα και Θεσσαλία (Καλαμπάκα-Λάρισα).

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, η Έλλη Διβάνη έφυγε από τη ζωή μόλις στα 33 της χρόνια. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη στις 12.00, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Η οικογένεια  του Ερρίκου Διβάνη δεν συμμετείχε στο management των ξενοδοχείων, δεδομένου ότι ανήκει στους μετόχους μειοψηφίας του ομίλου.

Αφήνει πίσω τη μητέρα της, Σοφία, θείους και ξαδέρφια. Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου, στις 11.30 το πρωί.

Έφυγε την επομένη των γενεθλίων της

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κοπέλα έφυγε από τη ζωή μία μέρα μετά τα γενέθλιά της. Την περασμένη Πέμπτη, ημέρα των γενεθλίων της, η 33χρονη Έλλη ήταν στο σπίτι της στο Ψυχικό μαζί με τη μητέρα της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βράδυ έπεσε να κοιμηθεί, χωρίς τίποτα να προμηνύει την  τραγική εξέλιξη.

Την επόμενη μέρα το πρωί πήγε η μητέρα της να την ξυπνήσει και διαπίστωσε ότι η κόρη της  είχε πεθάνει. Σήμερα αναμένεται να βγει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της κοπέλας.

elli_divani

Η Έλλη Διβάνη, που έφυγε από την ζωή, μόλις στα 33 χρόνια της.

Τον Απρίλιο του 2018 είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας της Έλλης Ερρίκος Διβάνης.σε ηλικία 63 ετών.

Μαζί με τα αδέρφια του ήταν ο συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ» σε Αθήνα και Θεσσαλία (Καλαμπάκα-Λάρισα).

divanis-hotel-1

Το ξενοδοχείο “DINANI PALΑCE AKROPOLIS” στην Αθήνα.

Ο όμιλος Διβάνη διαθέτει επτά ξενοδοχεία με ξεχωριστό ύφος το καθένα,  τέσσερα στην Αθήνα (Divani Caravel, Divani Apollon Suites, Divani Apollon Palace & Thalasso, Divani Palace Acropolis), και απο ένα στην Καλαμπάκα (Divani Meteora) στη Λάρισα (Divani Palace Larissa) και την Κέρκυρα (Divani Corfu).