Θλίψη σκόρπισε στον δημοσιογραφικό κόσμο η πολύ δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από την ζωή σε ηλικία 73 ετών ο δημοσιογράφος Άρης Σκιαδόπουλος, νικημένος από τον κορωνοϊό.

Θλίψη, συγκίνηση, αλλά και οργή ύστερα από πληροφορίες ότι ο Άρης Σκιαδόπουλος “κόλλησε” τον κορωνοϊό σε κέντρο αποκατάστασης, όπου είχε μεταβεί, μετά από πρόβλημα στο ισχίο.

Συνάδελφοί του, που επικοινωνούσαν μαζί του, αναφέρουν ότι πήγαινε καλά και επρόκειτο  να βγει από το θεραπευτικό κέντρο, αλλά στο μεταξύ προσβλήθηκε από κορωνοϊό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Αν ισχύουν οι πληροφορίες ότι η μόλυνσή του προήλθε από υγειονομικό προσωπικό, που δεν είχε κάνει εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, τότε θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες και να επέμβει εισαγγελέας.

Άλλωστε πολλοί είναι αυτοί, που υποστηρίζουν ότι οι διευθύνσεις τέτοιων κέντρων και άλλων ιδρυμάτων θα πρέπει να απομακρύνουν νοσηλευτές και γιατρούς, που αρνούνται να εμβολιαστούν είτε με υποχρεωτικές άδειες είτε με απολύσεις.

Και αν τυχόν δεν καλύπτονται πλήρως από νομοθετικής πλευράς θα πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να ψηφίσει σχετικό νόμο, διότι δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορούν σε νοσηλευτικά ιδρύματα υγειονομικές “βόμβες”.

Ο Άρης Σκιαδόπουλος ήταν εξαιρετικός δημοσιογράφος, έγκριτος και σοβαρός, με σπουδαία διαδρομή στα μέσα ενημέρωσης.

Γεννήθηκε το 1946 στην Κέρκυρα και είχε εργαστεί σε μεγάλες εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως η «Απογευματινή», το «Έθνος», η «Πρώτη», ο «Ταχυδρόμος», ο Flash, o Αθήνα 9,84, αλλά και στην τηλεόραση της ΕΡΤ, κάνοντας τις εκπομπές «Νυχτερινός Επισκέπτης», «Δρόμοι» και «Πρωινά».