Εκρηκτική ήταν η Ζακλίν (Τζάκι) Ωνάση στον σεξουαλικό τομέα, σύμφωνα με αποκαλύψεις αμερικανικών περιοδικών, που δημοσιεύονται στο ελληνικό in.gr και αποδίδονται στον ίδιο τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο Έλληνας μεγιστάνας  δεν συγκρατούσε το στόμα του γύρω από την προσωπική του ζωή. Έλεγε μάλιστα ότι ένας δυνατός καυγάς, είναι ό,τι καλύτερο πριν καταλήξει με την Τζάκι στο κρεβάτι. Συνήθιζε μάλιστα να λέει ότι η tres chic, πανάκριβα ντυμένη, λεπτεπίλεπτη σύζυγός του, ήταν σκέτος δυναμίτης στο κρεβάτι. Οι στενοί του φίλοι τον άκουγαν να τους διηγείται «λεπτομέρειες» από τις πολύ προσωπικές τους στιγμές! «Μην την βλέπετε έτσι κοκκαλιάρα και απόμακρη. Στο κρεβάτι η Τζάκι μεταμορφώνεται κυριολεκτικά! Η chic κυρία με τους άψογους τρόπους, μπορεί να σου… αλλάξει τα φώτα στην κρεβατοκάμαρα. Εδώ μιλάμε για σκέτο δυναμίτη», σημείωνε ο greek tycoon. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης πολλές φορές μετά από μια εκρηκτική ερωτική επαφή φρόντιζε να εφοδιάζει με διαμάντια την … κοκκαλιάρα, σκέτη όμως φωτιά στο κρεβάτι, Τζάκι…

Οι διακοπές της στο Σκορπιό, οι κινήσεις της, η καθημερινότητά της, οι τρυφερές αγκαλιές ή και οι καβγάδες με τον σύζυγό της, γινόταν πρωτοσέλιδο στον παγκόσμιο Τύπο. Χωρίς εκείνη να έχει δώσει ποτέ τη συγκατάθεσή της. Η Τζάκι διαμαρτυρόταν έντονα στον Ωνάση για την ανεξέλεγκτη πλέον κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, με παπαράτσι και δημοσιογράφους γύρω από τον Σκορπιό. Ο μεγιστάνας προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Κάποιοι όμως οι οποίοι γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα, υποστήριζαν ότι ο greek tycoon ήταν αυτός ο οποίος κάποιες φορές ανέθετε την περίφημη, επικίνδυνη αποστολή «σουτάρετε πάνω στην Τζάκι» στους φωτορεπόρτερες.

Την φωτογράφισαν ολόγυμνη

Κάποιο ήσυχο πρωινό του Αυγούστου, η κατάσταση όμως ξεπέρασε κάθε όριο. Η Τζάκι φόρεσε το αγαπημένο, μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι της και «κατηφόρισε» στην παραλία του Σκορπιού. Κάθισε σε μια ψάθινη πολυθρόνα, διάβασε κάποια περιοδικά και λίγο μετά σηκώθηκε με σκοπό να βουτήξεις στη θάλασσα. Οι παπαράτσι γύρω από τον Σκορπιό είχαν «οπλίσει» τις μηχανές τους και περίμεναν να την «συλλάβουν» ενώ κολυμπούσε. Τότε η Τζάκι έκανε κάτι που δημιούργησε έκπληξη αλλά και ενθουσιασμό στους εξαντλημένους από την πολύωρη αναμονή, φωτορεπόρτερς. Η κυρία Ωνάση αποφάσισε να απαλλαγεί από το μπικίνι της και να απολαύσει εντελώς γυμνή τα υπέροχα νερά του Ιονίου πελάγους.

Η κάμερα ζουμάριζε στο καλλίγραμμο σώμα της Τζάκι Ωνάση. Καλλίγραμμο σώμα και «στητά οπίσθια», για τη μητέρα δύο παιδιών, η οποία δεν βρισκόταν στην πρώτη της νιότη. Η Τζάκι βούτηξε ολόγυμνη στο νερό. Κολυμπούσε για αρκετή ώρα. Φαινόταν ήρεμη, χαλαρή, μια ξένοιαστη «φιγούρα» μέσα στο γαλάζιο. Όταν βγήκε από τη θάλασσα, συνέχισε την ηλιοθεραπεία της. Οι παπαράτσι είχαν «κλείσει» στο φακό τους τη χήρα του πλέον δημοφιλούς προέδρου των ΗΠΑ, νυν σύζυγο του μεγιστάνα Άρη Ωνάση. Μια τεράστια επιτυχία για τα media της εποχής. Την επόμενη ημέρα η Τζάκι είδε τον εαυτό της να βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα του παγκόσμιου Τύπου. Ακριβώς όπως τη γέννησε η μαμά της.

Η κυρία Ωνάση έγινε έξαλλη. Απειλούσε με μηνύσεις πανίσχυρα, διεθνή εκδοτικά συγκροτήματα. Ο Ωνάσης προσπαθούσε για μια ακόμη φορά να την ηρεμήσει. Εκείνη του μιλούσε σε έντονο ύφος, αργότερα τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα. Άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονταν στο Σκορπιό, μιλούσαν για βάζα και πιάτα που έσπαζαν και δυνατές φωνές. Η Τζάκι ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Απειλούσε τον Ωνάση με διαζύγιο, αν δεν έβρισκε κάποιο τρόπο να διώξει τους παπαράτσι. Ο κροίσος την κοιτούσε με ύφος…μπλαζέ. Η Τζάκι συνέχιζε να σπάζει βάζα και πιάτα. Τελικά μετά από όλη αυτή τη φασαρία, κατέληξε στην αγκαλιά του.