Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο 67χρονος εφοπλιστής Γιάννης Κούστας με την 31χρονη σύζυγό του Δήμητρα Μέρμηγκα – Κούστα στο κατάμεστο Ηρώδειο, όπου έδωσε η Αννα Βίσση το βράδυ της Τρίτης μια μεγάλη συναυλία, μετά την αναβολή λόγω της κακοκαιρίας «Daniel».

Το ζεύγος Κούστα φωτογραφήθηκε αγκαλιά και ήταν κομψά ντυμένοι και οι δύο με total black look.

Όπως σχολιάζουν κοσμικά site της Αθήνας, η Δήμητρα Μέρμηγκα φόρεσε ένα εντυπωσιακό και πολύ κομψό μαύρο μίνι φόρεμα με ελαφριά διαφάνεια, ενώ συνδύασε το φόρεμά της με μαύρα πέδιλα.

Ο Γιάννης Κούστας φόρεσε ένα μαύρο μπλουζάκι με μαύρο τζάκετ. Και οι δύο φάνηκαν να είναι ευδιάθετοι και να απόλαυσαν τη μουσική βραδιά.

Γιάννης Κούστας, Δήμητρα Μέρμηγκα: Η φιλία με την Αννα Βίσση

Το ζευγάρι διατηρεί φιλία με την Άννα Βίσση. Μάλιστα η γνωστή τραγουδίστρια τραδούδησε στη glam βάφτιση της δεύτερης κόρης τους, που έγινε στη Βενετία πριν από περίπου ένα χρόνο.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2019, έχει δύο παιδιά. Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβρη του 2018 γεννήθηκε η πρώτη κόρη τους, που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Η μικρή πήρε το όνομα Κατερίνα, και βαφτίστηκε το καλοκαίρι του 2019 στην Κέρκυρα.

Η οικογένεια μεγάλωσε κι άλλο όταν η 31χρονη έφερε στον κόσμο άλλη μια κόρη τον Μάρτη του 2021. Πρόκειται για το έκτο παιδί του εφοπλιστή, που έχει δύο γιους και δυο κόρες από προηγούμενους γάμους με την Κλοντίν Καρμπονάρο και την Σοφία Γιαννικοπούλου αντίστοιχα.