Ελεύθερος με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 20.000 ευρώ αφέθηκε, μετά την απολογία του, ο ποδοσφαιριστής του Βόλου, που κατηγορείται ότι βίασε μαθήτρια από το Βέλγιο μέσα σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Ο Μπόρις Κλέιμαν οδηγήθηκε σήμερα (13/4) ενώπιον του ανακριτή για τα εξής αδικήματα:
Βιασμός.
Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.
Προμήθεια, κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης (11/4), όταν οι Αρχές ειδοποιήθηκαν να προσέλθουν σε μπαρ στην πλατεία Κολωνακίου, στο οποίο βρίσκονταν πέντε αλλοδαποί και ένας Έλληνας, οι οποίο και προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να απολογείται αργά το μεσημέρι, καθώς προηγήθηκαν οι καταθέσεις που έδωσαν στον ανακριτή υπέρ του κατηγορούμενου, ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας και ο συμπαίκτης του, που φέρεται να επιβεβαιώνουν την θέση του τερματοφύλακα ότι το επίμαχο βράδυ «δεν υπήρξε ούτε βία ούτε βιασμός».

Ο κατηγορούμενος τερματοφύλακας φέρεται να είπε στον δικαστικό λειτουργό πως το μόνο που έγινε ανάμεσα σε αυτόν και την Βελγίδα μαθήτρια ήταν ότι χόρεψαν και τίποτε άλλο. Δηλώνει δε, πως τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων και η σύγκριση με το δείγμα γενετικού υλικού που έδωσε θα τον δικαιώσουν.

Τι κατέθεσε η 17χρονη  σε βάρος του Μπόρις Κλέιμαν

Υπενθυμίζεται πως η ανήλικη Βελγίδα περιέγραψε με λεπτομέρειες τη δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν στο μπαρ του Κολωνακίου, στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος.

«Διασκεδάζαμε με τους συμμαθητές μου στο μπαρ, όταν με προσέγγισε ένας άνδρας που μου συστήθηκε ως Μπόρις. Ήπιαμε κάποια ποτά. Αρχικά με φλέρταρε διακριτικά και συζητούσαμε. Κάποια στιγμή μού είπε να πάμε σε άλλον χώρο του καταστήματος που ήταν σαν πριβέ σημείο, όπου κάθονταν εκείνος και ο φίλος του, για να συζητήσουμε», ανέφερε η νεαρή Βελγίδα.

Και συνέχισε: «Εκεί ήρθε επιθετικά πάνω μου και εγώ τον απώθησα. Κάποια στιγμή μού σήκωσε τη φούστα και ασέλγησε με το χέρι του. Του είπα ότι δεν θέλω να κάνω κάτι ερωτικό μαζί του και τον έσπρωξα. Εκείνος με άρπαξε με δύναμη και με ακινητοποίησε, επιχειρώντας να συνεχίσει να με κακοποιεί σεξουαλικά. Κατάφερα να ξεφύγω, βγήκα έξω και είπα στους φίλους μου τι έγινε».