Σοκ προκάλεσε στην Αθήνα η υπόθεση της 17χρονης που σκότωσε με μαχαίρι την 22χρονη φίλη της μέσα στο σπίτι της, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μαρούσι, το απόγευμα της Κυριακής.

Η 17χρονη, που οδηγείται εντός της ημέρας στον εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές,  βρίσκεται σε κατάσταση ψυχικής κατάπτωσης.

Το μόνο που έχει πει έως τώρα σε αστυνομικούς είναι ότι σκότωσε τη φίλη της γιατί της ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 17χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ο πατέρας της, ο οποίος είναι γιατρός, την βρήκε μέσα στα αίματα μόλις επέστρεψε χθες το βράδυ στο σπίτι τους μαζί με την μητέρα της.

Κάτοικος της περιοχής, μιλώντας σε δημοσιογράφους για τη δολοφονία της 22χρονης στο Μαρούσι ανέφερε: «Η 17χρονη δράστις είχε εξάρσεις θυμού και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Δεν είχε καθόλου καλή σχέση με τους γείτονες. Παράλληλα, αντιμετώπιζε θέματα στο σχολικό της περιβάλλον, ενώ έλειπε η γονική υποστήριξη».

Η 17χρονη οδηγήθηκε χθες το βράδυ από την Υποδιεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, όπου και κρατείται.