Μέσα σε ένα παλιό αυτοκίνητο του παππού της εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις της την άτυχη 8χρονη κάτοικοι του καταυλισμού Ρομά στην περιοχή του Νομισματοκοπείου, στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα εγκαταλελειμμένο Ι.Χ. που άνηκε στον παππού του άτυχου παιδιού. Το κορίτσι έπαιζε στο σημείο και για άγνωστους λόγους παγιδεύτηκε με αποτέλεσμα να μείνει για ώρα εγκλωβισμένο μέσα και να υποστεί θερμοπληξία.

Είναι πιθανόν η μικρή να πάτησε κάποιο κουμπί στο πόμολο της πόρτας, που κλειδώνει το αυτοκίνητο, οπότε δεν μπόρεσε να βγει, ούτε ήταν σε θέση να την ακούσουν οι περίοικοι, αφού τα τζάμια ήταν κλειστά.

Η μητέρα της που την έψαχνε την ώρα του φαγητού ανησύχησε και άμεσα άρχισαν οι αναζητήσεις, όμως ήταν ήδη αργά. Τα άτομα που την εντόπισαν αναίσθητη στη θέση του συνοδηγού αναγκάστηκαν να σπάσουν το τζάμι του οδηγού για να την βγάλουν. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς όμως απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου που ερευνούν την υπόθεση, συνέλαβαν τον πατέρα και τη μητέρα του κοριτσιού ηλικίας 29 και 27 ετών, για θανατηφόρα έκθεση ανήλικου. Οι γιατροί εκτιμούν ότι το κορίτσι πέθανε απο θερμοπληξία, ενώ έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής.