Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στον Έβρο με τον θάνατο της 28χρονης από το Τυχερό Σουφλίου, η οποία βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα, με τραύματα στο σώμα της, σήμερα, Δευτέρα (20/2).

Την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας στον Έβρο είχαν δηλώσει οι γονείς της την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

Το άψυχο σώμα της βρήκε ο θείος της και ο ξαδερφός της με αστυνομικούς, πεσμένο σε χαράδρα 40 μέτρων. Κοντά βρέθηκε και η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε.

Κατά την ανάσυρσή της διαπιστώθηκε ότι είχε καρφωμένο μαχαίρι στο στήθος. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η 28χρονη, η οποία ήταν μία από τους επικεφαλής του φετινού καρναβαλιού, καθώς κατασκεύαζε τα άρματα, προσπάθησε αρχικά να κόψει τις φλέβες της και όταν δεν τα κατάφερε, πιθανόν σήκωσε την μπλούζα της και μαχαιρώθηκε στο στήθος.

Σύμφωνα με προφορική μαρτυρία του αδελφού της, η κοπέλα χρησιμοποιούσε για αγροτικές εργασίες τέτοιου είδους μαχαίρι.

Η πρώτη εκδοχή είναι αυτή της πιθανής αυτοκτονίας, κάτι που θα διαπιστωθεί κατά τη νεκροτομή. Τα τραύματα στους καρπούς της είναι πριν από το τραύμα στο στήθος, ενώ ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί εάν ο θάνατός της έχει προέλθει από το τραύμα από μαχαίρι στο στήθος ή από την πτώση στη χαράδρα.

Πατέρας: «Ήταν να πάει στο γήπεδο και εξαφανίστηκε»

Συντετριμμένος ο πατέρας της 28χρονης, προσπαθεί να διαχειριστεί τον ξαφνικό θάνατο του παιδιού του. Μιλώντας στο Mega, ανέφερε πως η κόρη του είχε κανονίσει να πάει στο γήπεδο, ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ και έτσι άρχισαν να την αναζητούν, μέχρι που την βρήκε ο ανιψιός του, μαζί με τον θείο του θύματος.

«Ξέραμε ότι ξεκίνησε να πάει να δει ποδοσφαιρικό αγώνα. Την ψάχναμε και δεν την βρίσκαμε. Την βρήκε τυχαία σήμερα ο ανιψιός μου στο βουνό. Εμένα με ενδιαφέρει ότι χάσαμε το παιδί μας» είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα η 28χρονη, είπε κατηγορηματικά πως: «Οχι».

Οι φίλοι του θύματος θορυβήθηκαν καθώς ενώ είχαν κανονίσει να βρεθούν στο γήπεδο, αυτή δεν εμφανίστηκε. Ενημέρωσαν τους γονείς της κι αυτοί με την σειρά τους την αστυνομία, για να αρχίσουν χθες το βράδυ οι έρευνες και να βρεθεί τελικά σήμερα νεκρή σε χαράδρα 40 μέτρων.

«Την αναζητούσαν από χθες το βράδυ. Είχε πει πως θα πάει γήπεδο και δεν εμφανίστηκε. Ήταν μια χαρά η κοπέλα. Ένα κοινωνικό κορίτσι, αγαπητό σε όλους» ανέφερε συνεργάτιδά της.

Σύμφωνα με την τοπική κοινωνία, η κοπέλα δεν είχε δείξει ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και αυτό είναι ένα στοιχείο που προβληματίζει άπαντες. Την χαρακτήριζαν ως ένα χαρούμενο κορίτσι και «ψυχή της παρέας».

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία ψάχνει για τυχόν πλάνα από κάμερες ασφαλείας που ίσως βοηθήσουν στις έρευνες.