Πριν καλά – καλά καταλαγιάσει η οργή από το φοβερό έγκλημα στην Κρήτη με θύμα 56χρονη γυναίκα, νέο σοκ έρχεται από μια ακόμη συζυγοκτονία στη Ζάκυνθο με θύμα μια 40χρονη γυναίκα και δράστη τον 51χρονο σύζυγό της.

Ο 51χρονος αναζητείται από χθες το βράδυ από την ΕΛΑΣ, όταν η σύζυγός του μεταφέρθηκε αιμόφυρτη και βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο του νησιού, όπου εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΡΤ, ο δράστης, μετά από καβγά, ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του, ενώ κατόπιν της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα και στον λαιμό. Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγη ώρα μετά στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Δεύτερη γυναικοκτονία σε ένα σε ένα 24ωρο

Να σημειωθεί ότι μόλις χθες σημειώθηκε μια ακόμη γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στην Κρήτη, με θύμα μια 56χρονη την οποία δολοφόνησε ο σύζυγός της επειδή τού ζήτησε να χωρίσουν.

Είναι φοβερό το φαινόμενο των γυναικοκτονιών τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα με ίδια περίπου κίνητρα στις περισσότερες περιπτώσεις. Οι βίαιοι σύζυγοι, με ανόητες συμπεριφορές και αναχρονιστικές νοοτροπίες δεν αντέχουν στις αξιώσεις των γυναικών για διαζύγια και εξαγριώνονται σε εκρηκτικό βαθμό, φτάνοντας στο έγκλημα. Στη συνέχεια δηλώνουν μετανιωμένοι και ξεστομίζουν την δικαιολογία ότι “τη αγαπούσα και δεν άντεχα χωρίς αυτήν…”