Πυκνό μυστήριο, αλλά και σοκ προκαλεί η οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο Αττικής με τα δύο νεκρά αδέλφια, ηλικίας 29 και 34 ετών.

Τα δύο αδέλφια στο Νέο Ηράκλειο βρέθηκαν νεκρά, κλειδωμένα στο δώμα της οικογενειακής πολυκατοικίας στην οδό Ολυμπίας, στο Νέο Ηράκλειο. Το κλειδί, μάλιστα, βρισκόταν από τη μέσα πλευρά του δώματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από την ιατροδικαστή, η 29χρονη φέρεται να ήταν εκείνη που πυροβόλησε τον 34χρονο, καθώς φέρει τραύμα από απόσταση. Στη συνέχεια, η ίδια φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή της.

Ωστόσο, αυτές είναι εκτιμήσεις, καθώς αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να συνταχθεί και η δικογραφία.

Περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να προκύψουν και από την εξέταση στα χέρια των δύο νεκρών αδελφών, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ίχνη πυρίτιδας.

Τα δύο αδέλφια εντόπισε νεκρά, σε μια λίμνη αίματος, σήμερα το πρωί ο αδελφός τους, που επίσης διαμένει στην ίδια πολυκατοικία της οδού Ολυμπίας, στο Νέο Ηράκλειο, σε διαφορετικό διαμέρισμα. Οδηγήθηκε εκεί όταν άκουσε τους πυροβολισμούς. Αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο.

Να σημειωθεί ότι στο πλάι των δύο νεκρών αδελφών εντοπίστηκαν μία κυνηγετική καραμπίνα και δύο φυσίγγια.

 Είχαν αφήσει σημειώματα αυτοκτονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο χώρο της τραγωδίας στο Νέο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην τσέπη της ζακέτας του 34χρονου βρέθηκαν δύο ιδιόχειρα σημειώματα αυτοκτονίας. Στα σημειώματα αυτά, τα οποία φέρεται να έχουν γράψει ο 34χρονος και η 29χρονη, αναφέρουν ότι θέλουν να αυτοκτονήσουν.

Ωστόσο, ο γραφικός χαρακτήρας στα δύο σημειώματα μοιάζει και γι’ αυτό θα εξεταστούν από ειδικό γραφολόγο.

Σύμφωνα με το Mega, τα σημειώματα είναι πανομοιότυπα. Σε μόλις 19 λέξεις, όπου αλλάζει το όνομα, αναφέρεται ότι η πράξη τους είναι αυτοκτονία.

«Εγώ ο Β. Γ. αυτοκτονώ με δική μου ευθύνη. Κανένας άλλος δεν είναι υπεύθυνος για αυτή την πράξη μου» αναφέρει το σημείωμα που φέρεται να έγραψε ο 34χρονος. Ακριβώς το ίδιο σημείωμα φέρεται ότι έγραψε και η 29χρονη, με μόνη αλλαγή το όνομα και το επίθετό της.

Τα δύο αδέρφια, τους τελευταίους έξι μήνες ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω της απώλειας της μητέρας τους που απεβίωσε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Δεν δούλευαν, κλείστηκαν στον εαυτό τους και προφανώς έφθασαν σε αδιέξοδο.

Ο τρίτος αδελφός ζει στην ίδια πολυκατοικία και είναι αυτός που είχε αναλάβει να συντηρεί την οικογένεια, ενώ ήταν αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία.

Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Με βάση τα στοιχεία, τα δύο αδέρφια ανέβηκαν στο δώμα της πολυκατοικίας λίγο πριν τις 10 το πρωί. Εκεί κάθισαν σε έναν καναπέ, με τον ένα απέναντι στον άλλον και με μια καραμπίνα αυτοκτόνησαν.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 29χρονη να πυροβόλησε πρώτα τον αδελφό της και έπειτα να αυτοκτόνησε. Ένα δεύτερο ενδεχόμενο είναι και οι δύο να αυτοκτόνησαν με την καραμπίνα στα χέρια τους.

Οι γείτονες μιλούν για μια φαινομενικά ήσυχη οικογένεια, λέγοντας ότι δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό, πέρα από το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό έφυγε μετά από μάχη με τον καρκίνο η μητέρα των παιδιών, γεγονός που τους είχε βυθίσει όλους στη θλίψη.

Τα δύο μικρότερα παιδιά, φαίνεται, ωστόσο, ότι δυσκολεύονταν ιδιαίτερα να διαχειριστούν τον χαμό της μητέρας τους και το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.