Πολλά ερωτηματικά υπάρχουν γύρω από τις συνθήκες θανάτου της 28χρονης Βίκυς από το Τυχερό του Έβρου, η οποία βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος.

Χθες ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή, με τις Αρχές να κατατείνουν στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η αρχική εκτίμηση, αλλά και τα συμπεράσματα από τη νεκροψία – νεκροτομή δείχνουν αυτοχειρία.

Ωστόσο, υπάρχουν αναπάντητα ακόμα τουλάχιστον τέσσερα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο της 28χρονης, την οποία πολλοί αποκαλούσαν «Βασίλισσα του Καρναβαλιού» λόγω της ενασχόλησής της με την κατασκευή αρμάτων και στολών για το καρναβάλι στο Τυχερό Έβρο, το οποίο μετά το θάνατό της ακυρώθηκε.

Τα ερωτήματα στα οποία οι Αρχές προσπαθούν να δώσουν μια απάντηση είναι τα εξής:

α) Το κορίτσι ετοιμαζόταν να πάει στους φίλους του;

β) Τι άλλαξε την ψυχολογία της;

γ) Συνάντησε κάποιον στον δρόμο;

δ) Μίλησε με κάποιον στο τηλέφωνο;

Το κινητό της τηλέφωνο γίνεται «φύλλο και φτερό», ενώ αναμένεται να δώσουν κατάθεση η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι της 28χρονης. Παράλληλα, θα ζητηθεί προφανώς και η συνδρομή των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξε κι άλλο στίγμα στην περιοχή εκτός από το δικό της.

Είχε ραντεβού με τους φίλους της στο γήπεδο

Τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (19/2), όταν ξεκίνησε από το πατρικό της προκειμένου να παρακολουθήσει ένα αγώνα πρωταθλήματος της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου. Η κοπέλα έδωσε ραντεβού με τους φίλους της στο γήπεδο, ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Τόσο η οικογένειά της, όσο και οι φίλοι της βλέποντας τις ώρες να περνούν και να μην απαντάει στο κινητό της άρχισαν να την αναζητούν, ενημερώνοντας παράλληλα και την ΕΛ.ΑΣ. για την εξαφάνισή της.

Τελικά, η 28χρονη Βασιλική -Βίκυ όπως την φώναζαν- βρέθηκε νεκρή με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της το πρωί της Δευτέρας σε μια μικρή χαράδρα περίπου 40 μέτρων, στο χωριό Λευκίμη Σουφλίου. Σε κοντινή απόσταση από τη σορό της βρέθηκε και το μηχανάκι που οδηγούσε. Το σημείο όπου εντοπίστηκε η 28χρονη είναι ιδιαίτερα δύσβατο, σε μια στροφή του δρόμου.

Φιλικό της πρόσωπο, το οποίο βρίσκεται αυτές τις δύσκολες ώρες πολύ κοντά στην οικογένεια περιγράφει το περιστατικό και τους λόγους για τους οποίους η οικογένεια αμφισβητεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Λέει χαρακτηριστικά: «Είμαστε όλοι σε κατάσταση-σοκ. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η Βίκυ έφυγε με αυτόν τον τρόπο. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Βίκυ αυτοκτόνησε. Είναι τα δεδομένα τέτοια, που κανείς δεν πιστεύει ότι είναι αυτοκτονία. Κατ’ αρχάς, η κοπέλα η ίδια δεν έδειχνε ότι έχει τέτοιες τάσεις.

Δεν είχε ποτέ κάποιο προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Και ο τρόπος που βρέθηκε είναι τέτοιος που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έβαλε τέλος στη ζωή της. Και η οικογένειά της αυτό λέει. Ότι δεν είχε προβλήματα. Ετοιμαζόταν κανονικά για το καρναβάλι. Βοηθούσε στο κατασκευαστικό κομμάτι».