Ανησυχία εκφράζεται στο νοσοκομείο “Σωτηρία” όπου εισήχθη ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, χτυπημένος από κορωνοϊό, καθώς επιβαρύνθηκε η κατάστασή του.

Πριν από τρεις ημέρες ο Γ. Τράγκας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και όπως ανέφερε ο ίδιος βρισκόταν για ένα διάστημα σε καραντίνα μαζί με την σύζυγό του Μαρία Καρρά.

Χθες όπως επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, του κόμματος του Τράγκα δηλαδή, Πάρις Κουρτζίδης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, όπου και νοσηλεύεται.

Έγραψε στο Twitter o Πάρις Κουρτζίδης:

«Ο πρόεδρος Γ. Τράγκας πράγματι έκανε εισαγωγή στο “Σωτηρία”, καθώς αισθάνθηκε σημαντική επιβάρυνση από τα συμπτώματα της Covid-19. Δεν είναι αληθές ότι έχει διασωληνωθεί. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, απόψε, καθαρά για προληπτικούς λόγους, να μπει σε ΜΕΘ. Και σύντομα θα βγει νικητής!».

Δίνει σκληρή μάχη

Σε νεότερη ανάρτησή του ο εκπρόσωπος τύπου έγραψε ότι τελικά διασωληνώθηκε ο Γ. Τράγκας και δίνει σκληρή μάχη.

Πάρις Κουρτζίδης // PIPERATA.GR
@ParisKourtzidis
Ο #Γιωργος_Τραγκας τελικά χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η μάχη που πλέον καλείται να δώσει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και εξαιρετικά σκληρή! Μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι βρίσκει πάντα τον τρόπο για να βγαίνει, ακόμη κι από τέτοιες μάχες, ΝΙΚΗΤΗΣ. Έτσι ευχόμαστε να γίνει και τώρα!

Τι είχε γράψει ο ίδιος ο Τράγκας

Πριν από τέσσερις ημέρες ο Γιώργος Τράγκας με ανάρτησή του είχε γνωστοποιήσει ότι διεγνώσθη με κορωνοϊό:

«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη
Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι».

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας», είχε γράψει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τράγκας την περασμένη Τρίτη.

Ο Γιώργος Τράγκας από τους σφοδρότερους επικριτές της κυβέρνησης για την πανδημία, αμφισβητίας και αντιρρησίας, είχε επηρεάσει πολύ κόσμο ως προς την στάση του στο θέμα του εμβολιασμού, κάτι, που φαίνεται τώρα στα κοινωνικά δίκτυα, όπου αρκετοί σημειώνουν ότι αποτελεί δυσάρεστη ειρωνεία το γεγονός ότι ο κορωνοιός χτύπησε κάποιον, που αμφισβητούσε την επίπονη δράση του στον ανθρώπινο οργανισμό.

Υπάρχουν βέβαια και πολλές αναρτήσεις με ευχές για περαστικά στον Γ. Τράγκα.