Επιχειρηματίας μαρμάρων 52 ετών δολοφονήθηκε υπό άγνωστες συνθήκες τα ξημερώματα στη Χρυσούπολη Καβάλας, έξω από την επιχείρησή του. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άγνωστοι φαίνεται να έστησαν καρτέρι θανάτου στον 52χρονο κάτοικο της Χρυσούπολης και τον πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το θύμα, όπως κάθε πρωί, ξεκίνησε από το σπίτι για τη δουλειά του και έξω από την επιχείρησή του δέχθηκε πυρά και έπεσε νεκρός. Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 52χρονος επιχειρηματίας και ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη (ή των δραστών) και την εξακρίβωση των συνθηκών υπό από τις οποίες έγινε η δολοφονία.

Πατέρας δύο παιδιών ο 52χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, το περιστατικό συνέβη στις 6 τα ξημερώματα έξω από επιχείρηση μαρμάρου και ο δράστης χρησιμοποίησε πυροβόλο όπλο. Το θύμα ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ως προς τα αίτια της δολοφονίας, αρχίζοντας από το περιβάλλον των συναλλαγών, που είχε το θύμα, χωρίς να αποκλείονται και προσωπικές διαφορές.