Την πολύωρη βασανιστική περιπέτειά της στο Α Τ Ομόνοιας περιγράφει στην κατάθεσή της η 19χρονη, αναφέροντας ότι οι δύο αστυνομικοί προσφέρθηκαν να την ξεναγήσουν στο αστυνομικό τμήμα, την οδήγησαν στα «αποδυτήρια» του ισογείου και τη βίασαν διαδοχικά με έναν εξ αυτών την ώρα της πράξης να φοράει φορητή κάμερα GoPro!

Η 19χρονη στην κατάθεσή της ξεκινά να περιγράφει πώς εξελίχθηκαν οι φρικτές στιγμές που έζησε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης λέγοντας ότι όλα άρχισαν όταν «πάνω στη συζήτησή μας μου είπαν ότι περίπου στη 1.00 θα τελείωνε η βάρδιά τους και να πηγαίναμε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας για να γνωριστούμε καλύτερα».

«Θυμάμαι που μου είπαν να καθίσουμε σε καφετέρια που βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο τμήμα, η οποία ήταν κλειστή λόγω ώρας και συζητούσαμε. Έπειτα μου πρότειναν να με ξεναγήσουν στους χώρους του κτιρίου που βρισκόταν το τμήμα. Συμφώνησα και με οδήγησαν μετά τη σκοπιά στην είσοδο, δεξιά στον χώρο του ισογείου, και αφού κατεβήκαμε κάτι σκαλάκια, φτάσαμε σε ένα δωμάτιο που είχε μια πόρτα η οποία δεν έκλεινε και στο εσωτερικό υπήρχε μόνο ένα μεταλλικό τραπέζι».

Σύμφωνα με την ίδια στη συνέχεια «μπήκα στο δωμάτιο μαζί με τους τρεις αστυνομικούς. Κάθισα ενώ εκείνοι στέκονταν όρθιοι, και συνομιλούσαμε. Τότε ο… είπε να σας αφήσω μόνους με τα παιδιά και έφυγε, χωρίς να γνωρίζω πού πήγε. Έπειτα έφυγε και ο…. πάλι με το πρόσχημα να μας αφήσει μόνους».

Η 19χρονη κατέθεσε, τέλος, ότι «ο τελευταίος χωρίς να μου πει κάτι ξεκίνησε να με φιλάει στο στόμα και εγώ, παρότι στην αρχή δεν ανταποκρίθηκα, στη συνέχεια από φόβο ανταποκρίθηκα και εγώ και τον φίλησα. Μετά έβγαλε τη ζώνη και το όπλο του. Βρισκόμουν σε σοκ, δεν μπορούσα να μιλήσω».

Το κορίτσι στη συνέχεια περιγράφει πως φοβόταν και αυτός στη συνέχεια τη βίασε. «Πονούσα πολύ και έβγαλα ένα αναφώνημα πόνου και μου είπε μην φωνάζεις».

Στη συνέχεια όπως ισχυρίζεται μπήκε ο δεύτερος αστυνομικός και άρχισε να την αγγίζει. «Είδα πάνω στη στολή του ότι φορούσε κάμερα στην οποία αναβόσβηνε το φως. Φοβήθηκα μην με βιντεοσκοπεί».

«Δεν με χτύπησαν και δεν μου άσκησαν εν γένει σωματική βία. Δεν με απείλησαν ότι θα μου κάνουν κακό αλλά φοβήθηκα πολύ για τη σωματική μου ακεραιότητα» καταλήγει ή ίδια που την επόμενη ημέρα επισκέφτηκε γιατρό επειδή αιμορραγούσε.

Αρνούνται τα πάντα οι αστυνομικοί

Οι δύο αστυνομικοί, που συνελήφθησαν την Παρασκευή, αρνούνται κατηγορηματικά ότι υπήρξε βιασμός, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε χθες το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι ένστολοι ισχυρίζονται ότι η νεαρή γυναίκα πήγε μόνη της στο αστυνομικό τμήμα και υποστηρίζουν ότι έκλεισε ραντεβού με έναν από αυτούς, μετά τη βάρδιά του.

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που καταγγέλθηκαν από 19χρονη ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Δικηγόρος: Με την συναίνεσή της

Στον ΣΚΑΙ μίλησε και ο δικηγόρος του ενός κατηφορουμένου, υποστηρίζοντας ότι η 19χρονη πήγε μόνη της στο τμήμα, χωρίς να έχει κλείσει κάποιο ραντεβού με τους αστυνομικούς όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Αναρωτήθηκε, μάλιστα, ο δικηγόρος λέγοντας:«Η καταγγέλλουσα δεν αντέδρασε, δεν εναντιώθηκε, δεν πρόβαλε αντίσταση. Ήταν σε δωμάτιο με ανοιχτή πόρτα, δεν ακούστηκε τίποτα;».

Αποκαλύπτοντας μέρος της υπερασπιστικής γραμμής του πελάτη του υποστήριξε, επίσης, ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση της 19χρονης επικαλούμενος μήνυμα που φέρεται να έστειλε η κοπέλα στον αστυνομικό πελάτη του στο οποίο, κατά τον ίδιο, «του εξέφραζε την ανησυχία της μήπως την κακοχαρακτηρίσει».