Δεν υπάρχουν πλέον λόγοι, ώστε κάποιοι να μην εμβολιάζονται επικαλούμενοι την στάση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, ο οποίος τελικά άλλαξε γνώμη  και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους εμβολιάστηκε σε  ανάρτησή του στο facebook.

O πρώην υπουργός υποστηρίζει πως «δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική μου επιλογή».

Λίγη ώρα αφότου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι ο κ. Πολάκης προχώρησε στον εμβολιασμό του, ο βουλευτής αισθάνθηκε την ανάγκη να εξηγήσει γιατί έκανε το εμβόλιο.

«Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν θα κάνω το εμβόλιο» αναφέρει στην ανάρτηση και προσθέτει: «Ισχυρίστηκα ότι οι μεταλλάξεις μειώνουν την αποτελεσματικότητά του και ότι το εμβόλιο από μόνο του δεν είναι αρκετό για να αντιμετωπίσουμε την υγειονομική κρίση».

Πως ανακοίνωσε στον Τσίπρα ότι εμβολιάστηκε

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, αποκάλυψε ότι ο Παύλος Πολάκης έχει προχωρήσει στον εμβολιασμό του και πλέον όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμβολιασμένοι.

Πολιτικοί σχολιαστές επισημαίνουν ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προφανώς ενοχλημένος από τις δημόσιες τοποθετήσεις του βουλευτή του, σχετικά με τα εμβόλια, που προκαλούσαν ρωγμές στην εικόνα του κόμματος, – ο οποίος μάλιστα συμμετείχε σε διαδήλωση αντιεμβολιαστών – πίεσε τον κ. Πολάκη να κάνει το εμβόλιο.

«Ολα τα στελέχη, όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα, είναι εμβολιασμένοι. Ο κ. Πολάκης έχει εμβολιαστεί. Είχε δηλώσει ότι θα εμβολιαστεί το φθινόπωρο και τις προηγούμενες ημέρες εμβολιάστηκε», δήλωσε.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τον εμβολιασμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «Όταν είχε ανακοινώσει ότι θα εμβολιαστεί τον Σεπτέμβριο, του υπενθύμισα ότι έχει κάνει μια δήλωση και μου είπε θα μείνω σε αυτή», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εχθές το απόγευμα μου έστειλε το sms με την εικόνα του εμβολιασμού και οτι έκανε την υπόσχεση του πράξη». Όπως είπε ο Π. Πολάκης στον Αλ. Τσίπρα, «εγώ δεν είμαι αντιεμβολιαστής, εγώ ασκώ κριτική στα πλαίσια της επιστημονικής μου προσέγγισης».