Με σύνθημα “Πιστεύουμε στην αξία και την ανάγκη ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ” η υποψήφια Δήμαρχος Χρύσα Αράπογλου προχώρησε στη δημιουργία σελίδας στο διαδίκτυο, όπου παρουσιάζονται οι θέσεις της για την αυτοδιοίκηση και τον δήμο.

Η κα Αράπογλου, που έχει ήδη πραγματοποιήσει επαφές με έμπειρους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης στην Καλαμαριά, με γνωστά πρόσωπα της κοινωνικής ζωής, αλλά και με νέους, που δείχνουν ενδιαφέρον για τα κοινά, εξηγεί και γιατί αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο:

* Ανοίγουμε νέα σελίδα! Από σήμερα θα τα λέμε και από εδώ! (https://www.arapoglouchrysa.gr)

* Καταθέτοντας τις απόψεις μου για την Καλαμαριά, σας καλώ να θυμηθούμε τους σταθμούς και τους αγώνες της πόλης που όλοι αγαπάμε.

* Της Καλαμαριάς που μας ενώνει!

* Να δούμε με ανοιχτούς ορίζοντες τις ανάγκες της, να δουλέψουμε μαζί για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, για μια ανοιχτή πόλη!

 

“Αγαπητές φίλες και φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες,  όταν υπάρχει ένα μεγάλο κίνητρο, όταν αγαπάς κάτι πολύ, όταν οι ανάγκες του τόπου που γεννήθηκες και ζεις μεγαλώνουν, όταν οι κίνδυνοι υποβάθμισης μεγεθύνονται, όταν αισθάνεσαι ότι η εμπειρία που συσσώρευσες μπορεί να είναι χρήσιμη, τότε η απόφαση συμμετοχής γίνεται χαρά, επιλογή χρέους και ευθύνης. 
Η πενταετία μετά τις εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη,  είναι μία μεγάλη ευκαιρία να δημιουργήσουμε μία καλύτερη πόλη.  Είναι τιμή για μένα να είμαι επικεφαλής μίας παράταξης που θα αγωνιστεί, με Σχέδιο και αποφασιστικότητα, για ένα καλύτερο μέλλον για την Καλαμαριά. Το νιώθω ως χρέος τιμής στους πρόσφυγες προγόνους μας αλλά και ως χρέος μέλλοντος στα παιδιά μας.
Γνωρίζω ότι κανένας μόνος του δεν μπορεί. 
Με φίλους και συνεργάτες που έχουν αυτοδιοικητική εμπειρία και αναγνωρισμένο έργο, αλλά και με νεότερους που μοιράζονται την ίδια διάθεση συμμετοχής,  σας καλούμε σε μία δημιουργική συνομιλία, σε μία κοινή διαδρομή  με πάθος και ορθολογισμό, «με λογισμό και μ’ όνειρο».
Με καθαρές θέσεις για την Αυτοδιοίκηση και την Καλαμαριά.”