Πλήθος κόσμου συνόδευσε στην τελευταία τους κατοικία το μεσημέρι στην Καλαμαριά, μέσα σε κλίμα οδύνης και θλίψης, τον πυροσβέστη Νικήτα Καραθεοδώρου, που ήταν και σπουδαστής ψυχολογίας, και την Καλλιόπη Πορφυρίδου, φοιτήτρια θεολογίας.

Η κηδεία του ζευγαριού, που είναι θύματα της τραγωδίας των Τεμπών, τελέστηκε στην Καλαμαριά στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, όπου ο πόνος των οικογενειών και των φίλων ήταν αβάσταχτος.

καλαμαρια,κηδεία

Πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει τον ναό της Μεταμορφώσεως στην Καλαμαριά.

Ο Νικήτας Καραθεοδώρου και η σύντροφός του Κέλλυ Πορφυρίδου βρίσκονταν ανάμεσα στους επιβαίνοντες του μοιραίου τρένου από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για να κάνουν έκπληξη στους γονείς τους.

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καλαμαριά, η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε, χοροστατούντος του μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Ιουστίνου, ενώ προσήλθαν για να αποχαιρετήσουν το άτυχο ζευγάρι όλοι οι τοπικοί παράγοντες, βουλευτές και εκπρόσωποι φορέων.

Η μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος απέδωσε τιμές στο ύστατο χαίρε προς τον 23χρονο πυροσβέστη Νικήτα Καραθεοδώρου, ενώ πλήθος κόσμου αδυνατούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του για τα αγαπημένα πρόσωπα, θύματα της πολύνεκρης τραγωδίας των Τεμπών.

(Φωτό από Mynews.gr)