Στις αθλητικές  εγκαταστάσεις της Μίκρας, που έχουν μετατραπεί σε γήπεδο γκόλφ εμφανίστηκε χθες το απόγευμα ο Αντόνιο Μπαντέρας, ντυμένος στα λευκά και casual για την προετοιμασία των πρώτων γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer».

Το γύρισμα της πρώτης σκηνής με συμμετοχή του διάσημου σταρ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα αφού προηγήθηκε φροντίδα επί ώρες. Τοποθετήθηκε μάλιστα  και μια μεγάλη ταμπέλα που γράφει «Doddy’s Clubhouse».
Ο γνωστός ηθοποιός είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια δημόσια εμφάνιση.
Στο «The Enforcer», όπως είναι η τελική ονομασία της ταινίας, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά συμμετέχει και η σταρ του κινηματογράφου Κέιτ Μπόσγουορθ, όπως και ο Αμερικανός ράπερ 2 Chainz, ενώ την παραγωγή στηρίζει ομάδα Ελλήνων επαγγελματιών του χώρου.

banderas_4

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, όπως στην περιφερειακή οδό, στην Εθνικής Αμύνης και αλλού αναμένεται να κλείσουν δρόμοι και θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.