Τέσσερα τροχαία ατυχήματα στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης και ένα στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες ως αποτέλεσμα της βροχόπτωσης, που είχε προκαλέσει ολισθηρότητα, αλλά και λόγω περιορισμένης ορατότητας για τους οδηγούς.

Λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί, μια νταλίκα που κινούνταν στο ρεύμα προς ανατολικά εξετράπη της πορείας της στον κόμβο της Πυλαίας και δίπλωσε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα στο δρόμο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ατύχημα σημειώθηκε στην κατεύθυνση προς ανατολικά, λίγο μετά το τούνελ και πριν από την έξοδο για Πυλαία και Πανόραμα. Στο ατύχημα δεν ενεπλάκη άλλο όχημα και δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά η ταλαιπωρία των οδηγών ήταν πολύωρη.

Λόγω της εκτροπής του μεγάλου οχήματος, έμεινε ανοιχτή μόνο μια λωρίδα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα η κίνηση από το σημείο να γίνεται με μεγάλη δυσκολία. Το μποτιλιάρισμα στον Περιφερειακό έφτανε σχεδόν μέχρι και την στροφή για τις 40 Εκκλησίες.

Σκοτώθηκε 62χρονος στη Γεωργικής Σχολής

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 62χρονος σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 62χρονος έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα σηματοδότη.

Από το πρωί έχουν έγιναν άλλα τρία τροχαία ατυχήματα στον Περιφερειακό, με έναν ελαφρά τραυματία.

Συγκεκριμένα, δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν περίπου στις 09:00 στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, στα Νταμάρια της Ευκαρπίας. Στη μια περίπτωση ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, ενώ λίγο αργότερα στο ίδιο σημείο του δρόμου σημειώθηκε καραμπόλα μεταξύ τριών ΙΧ.

Νωρίτερα το πρωί, λίγο μετά τις 07:00, στο ίδιο σημείο είχε γίνει μεγάλη καραμπόλα στην οποία ενεπλάκησαν τρία Ι Χ, ένα στρατιωτικό λεωφορείο και ένα απορριμματοφόρο. Από τη σύγκρουση είχε τραυματιστεί ελαφρά ένα άτομο.