Άνθρωποι του ΠΑΟΚ μετέβησαν στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη και κατέθεσαν λουλούδια.-

Όλα τα βλέμματα είναι απόψε στραμμένα στο γήπεδο Χαριλάου για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Σούπερ Λιγκ, 20 μέρες μετά την δολοφονία του 19χρονου Άλκη με το μυαλό στην αποτρόπαια πράξη και με διαθέσεις να επικρατήσει κλίμα ηρεμίας και αθλητικό πνεύμα.

Όλοι ελπίζουν ότι θα δοθεί το μήνυμα “Ποτέ ξανά”, από παράγοντες, φιλάθλους και ποδοσφαιριστές με προβληματισμό για όσα έγιναν και με διάθεση συμμόρφωσης στους κανόνες του αθλήματος και σε πολιτισμένες συμπεριφορές.

Παρά ταύτα έχουν ληφθεί δρακόντεια αστυνομικά μέτρα, καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα ώρα 19.30 παρουσία κόσμου και στις κερκίδες του “Κλ. Βικελίδης” αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 11.000 υποστηρικτές της γηπεδούχου ομάδας (πληρότητα 50%), μετά τις αποφάσεις και την μερική άρση των μέτρων κατά της πανδημίας,

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, για τη διασφάλιση της ομαλότητας του αγώνα, θα πάρουν θέση περιμετρικά του γηπέδου έντεκα διμοιρίες αστυνομικών, ενώ σε αυτούς θα προστεθούν δεκάδες ακόμη αστυνομικοί της ασφάλειας, των μέτρων τάξης και δικυκλιστές που θα βρίσκονται επί ποδός, σε διάφορα σημεία της πόλης.

Κατά πληροφορίες, εντός του γηπέδου θα βρίσκεται, επίσης, εισαγγελέας πρωτοδικών, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, καταγράφοντας τυχόν επιλήψιμες συμπεριφορές και ποινικά αξιόλογες πράξεις.

Λουλούδια από τον ΠΑΟΚ για τον Άλκη

Σε ένδειξη καλής διάθεσης και καταδίκης της βίας, ενόψει και του αποψινού αγώνα άνθρωποι του ΠΑΟΚ μετέβησαν στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη και κατέθεσαν λουλούδια, δίνοντας το μήνυμα ότι η ομάδα στέκεται μακριά από τους δράστες επεισοδίων και δολοφονικών επιθέσεων.

Συγκεκριμένα στο σημείο της άγριας δολοφονίας του Άλκη Καμπανού βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου του Άρη.

Μετά την καθιερωμένη σύσκεψη για το αποψινό ντέρμπι, η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με επικεφαλής τον Χρήστο Καρυπίδη, κατέθεσε λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου. (Πηγή: Mynews.gr)