Τιμητική διάκριση για τη συμμετοχή του, ως φορέας υποδοχής, στο πρόγραμμα:”Πρακτική ‘Ασκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΠΘ” απονεμήθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στο πλαίσιο του προγράμματος φοιτητές έκαναν την πρακτική τους άσκηση σε διαφόρους φορείς υποδοχής ΕΣΠΑ και εκτός ΕΣΠΑ, μεταξύ αυτών και το ΑΠΕ – ΜΠΕ, οι οποίοι βραβεύτηκαν απόψε σε ειδική εκδήλωση στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ. Ταυτόχρονα, με τους φορείς υποδοχής των ετών 2019 – 2020 και 2020-202 βραβεύτηκαν και οι συμμετέχοντες φοιτητές και φοιτήτριες και έγινε και ο απολογισμός του επταετούς προγράμματος του πανεπιστημίου.

Την τιμητική πλακέτα για το ΑΠΕ – ΜΠΕ, για την περίοδο 2020-2021, κατά την οποία φοιτητές του ΑΠΘ έκαναν την πρακτική τους στο ΑΠΕ -ΜΠΕ, παρέλαβε ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Μακεδονίας του ΑΠΕ -ΜΠΕ, Σταύρος Τζίμας.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του επταετούς προγράμματος του ΑΠΘ έγινε παρουσίαση των συμπερασμάτων και των αποτελεσμάτων από το συντονιστή, καθηγητή του Τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ, Αντώνη Κορωναίο.

“Αυτό είναι το αποτύπωμα του ΑΠΘ στην πόλη και στην κοινωνία”, τόνισε ο πρύτανης του ΑΠΘ Νικόλαος Παπαϊωάννου, παραδίδοντας τις τιμητικές διακρίσεις στους φορείς υποδοχής και πρόσθεσε: “Μέσα από την πρακτική άσκηση ενισχύεται περαιτέρω η γνώση, η εξωστρέφεια και η συνεργασιμοτητα του κάθε φοιτητή”.

Ο πρύτανης ευχαρίστησε επίσης όλους τους φορείς υποδοχής, που συμμετείχαν, χάρη στους οποίους υλοποιήθηκε το πανεπιστημιακό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, κατά τη διάρκεια του οποίου, εκτός της εμπειρίας που αποκτήθηκε από τους συμμετέχοντες φοιτητές, προέκυψαν και νέες θέσεις εργασίας για αποφοίτους του προγράμματος.