Χαμός χθες στην παραλία του Ποταμού Επανομής. Χιλιάδες άτομα συνέρρευσαν για να απολαύσουν το πρώτο μπανάκι και τον ήλιο. Φράκαρε από το πρωί το κέντρο της Επανομής, όπου λειτουργεί και η τοπική αγορά, διότι δεν υπάρχει γνωστή περιφερειακή οδός για τον Ποταμό.

Όλοι υποχρεώνονται να περνούν με τα αυτοκίνητα μέσα από τον οικισμό της Επανομής με το σκεπτικό των ιθυνόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης ότι κάποιοι θα σταματήσουν για να αγοράσουν κα΄να χταποδάκι για ψήσιμο εκεί στην άκρη του Ποταμού. Αφού θα ψήνονται παραδίπλα τα διψασμένα για υγρό στοιχείο κορμιά, να μην ψήνονται και τα χταποδάκια;

Γράφει ο Νίκος Δημαράς

Έτρεχαν μανιωδώς όλοι για την θάλασσα, θυμίζοντας το “ορμάτε Μακεδονομάχοι…” Και η θερμοκρασία μόλις στους 22-23 βαθμούς. Δεν έπιασαν δα και οι φοβερές ζέστες.

Αλλά τα κορμιά έπρεπε να βγουν στον ήλιο. Παίχτηκε από προχθές δυο -τρεις φορές σε ένα κανάλι και η ταινία “Κορίτσια στον ήλιο” και άναψε περαιτέρω τα αίματα.

Ποιος κορωνοϊός; Σιγά μην ακούσουμε τον Τσιόδρα και τον Χαρδαλιά. Σιγά μην ακούσουμε τι γράφουν οι …φυλλάδες, οι New York Times, o Guardian, η BILD και η Libération… Σιγά μην ακούσουμε τι λένε το BBC και το CNN.

Σιγά μην ακούσουμε τους “συστημικούς” επιστήμονες των 150 Διεθνών Υγειονομικών Κέντρων του κόσμου. που είναι διασυνδεδεμένα και δίνουν καθημερινά την εξέλιξη του Covid 19. Σιγά μην πιστέψουμε τους ερευνητές της Οξφόρδης και του Χάρβαρντ.

Σιγά μην είναι αλήθεια ότι έχουν πεθάνει 275.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Από άλλες ασθένειες πεθαίνουν, αλλά τους μετρούν στα θύματα του κορωνοϊού…

Σιγά μην δεν ξέρουν καλύτερα ο Τραμπ, ο Ερντογάν, ο “παραγωγικός” Τζόνσον, οι Γερμανοί ακροδεξιοί και οι ακροαριστεροί αντάμα, που κάνουν διαδηλώσεις, αλλά και κάτι ντόπιοι “χρυσαυγοπατριώτες”, παραεκκλησιαστικοί “πιστοί”, η κυρία Λουκά και μερικοί ακραίοι φανατίλες αντι-Μητσοτακικοί θαυμαστές του Πολάκη, του Βαξεβάνη και του Καψώχα. Και κατόπιν τούτων να οι κάψες για θάλασσα…

Δεν υπάρχει κορωνοϊός. Παραμύθι των ύποπτων διεθνών κέντρων του ιμπεριαλισμού, του Γκέϊτς, των σιωνιστών και του αντίχριστου είναι. Θέλουν να ελέγχουν τον κόσμο, να τον ποδηγετούν, να του βάλουν τσιπάκι στο κινητό και να τον παρακολουθούν μέρα – νύχτα. Θέλουν να τον κάνουν πειραματόζωο σε μια κοινωνία με 5 G, που θα νεκρώνει κάθε αντίδραση του  μυαλού, αφού το αεροψέκασμα αποδείχτηκε αναποτελεσματικό.

Αυτά, λοιπόν, συμβαίνουν εν μυστηρίω έτη 2020 σε τούτο τον καραντουνιά. Και πως θα σωθούμε φίλοι μου; Πως θα σωθούμε; Δύσκολο το βλέπω, αν και εύχομαι και ελπίζω να μην φτάσουμε στο σημείο να πούμε “μας πήρε το ποτάμι, μας πήρε ο Ποταμός, μας έκλεισε το σπίτι ο κορωνοϊός…”

(Η φωτό από τον ιστότοπο metrosport.gr)