Επειδή δέχομαι καταιγισμό αιτήσεων για μια δυσεύρετη πρόσκληση συμμετοχής στην επέτειο των 100 χρόνων μου (το 2049), όπως σας έγραφα εδώ πριν από λίγες μέρες, και επειδή κάποιοι η κάποιες είναι άκρως επιθετικοί – σε σημείο να θέλουν να υφαρπάξουν πρόσκληση – ,προειδοποιώ ότι το πρόγραμμα της τελετής είναι υπό εξέλιξη.

Η εταιρία, που ανέλαβε την οργάνωση, με ενημερώνει ότι θα υπάρχει αυστηρός κώδικας ντυσίματος (πχ μίνι χρωματιστά, με λουλούδια, φούστες αργεντίνικες και φραμπαλάδες αλά γαλλικά κανκαν, επιβάλλονται), ενώ κατ΄ απαίτηση ενίων καλεσμένων το φαγητό θα είναι δείπνο (ακούς Ευλαμπία;) σε μακρύ μοναστηριακό τραπέζι με δυο κηροπήγια,
αναμμένα σ όλη τη διάρκεια του δείπνου.

Γράφει ο Νίκος Βολωνάκης

Το τι θα περιλαμβάνει το μενού,το επιμελείται ήδη ειδική ομάδα πεντάστερων σεφ (αλά Σωτήρη Κοντιζά ) με εμμονές στις μπάμιες, στις σούπες λαχανικών, στο σατομπριάν, στις σάλτσες έντονων μπαχαρικών και στις κρεμ μπρουλέ για επιδόρπιο.

Επειδή όμως όλα παίζονται ακόμη, κάνετε υπομονή και κυρίως…μένετε σπίτι. Γιατί, μένω σπίτι, στις μέρες μας, σημαίνει και βασικές υποχρεώσεις.

Όπως επαναλαμβάνουν μονότονα από τις τηλεοράσεις οι ειδήμονες απανταχού σεξολόγοι, αυτή είναι η ευκαιρία. Μην τη χάσετε. Στα 70 προλαβαίνετε να κάνετε κι αλλά παιδιά (δεν θα αναφέρω ζωντανά κρούσματα) και να το φχαριστηθείτε κιόλας… Γιατί, η ζωή δεν είναι μόνο να κανείς υπομονή ν ακούς την ηλεκτροσκούπα, όπως έγραψαν χθες τα “Νεα”.
Ν΄ακούς δηλαδή το τέρας με το μακρύ θορυβώδες πλοκάμι, που μοναδικό στόχο έχει όχι να μαζεύει τη σκόνη, αλλά να διαλύει το νευρικό σύστημα των ανδρών, κάθε κατηγορίας.Ο θόρυβος που βγάζει είναι αισχρός, επαναληπτικός, διαχέεται στο σπίτι  και σε κυνηγά, ακόμη κι όταν ο διακόπτης είναι στο off!

Γι αυτό καλύτερα ανεβείτε στο διπλό κρεββάτι και καλέστε τη συμβία σας σε ερωτική μονομαχία. Εκπληκτικό σαν ιδέα! Και με ολυμπιακά μετάλλια, στο τέλος. Ποιος θα φθάσει πρώτος σε οργασμό… Όπως αναφώνησε, ξεφεύγοντας λίγο, ο διάσημος φιλόσοφος Άλεν Φενκιελκρό σε πάνελ τηλεοπτικού καναλιού της Γαλλίας: “Περνάμε την περίοδο της κουλτούρας του βιασμού. Λέω σ όλους τους άνδρες: βιάστε, βιάστε, βιάστε τις γυναίκες.
Είτε μπούμε στη φυλακή είτε όχι, αυτό ήταν, είναι και θα είναι το ζητούμενο κάθε εποχής. Σπρώξτε τη διείσδυση…”
Στο πάνελ ήταν και η στρατευμένη φεμινίστρια Κάρολιν Ντε Ας, δυο δικηγόροι και ο γνωστός παρουσιαστής Νταβίντ Πουζαντά -που δεν ήξερε που να κρυφτεί…