Ο κόσμος άρχισε να ξεσπά σε χειροκροτήματα και να τραγουδά μαζί με τον Λεωνίδα Βελλή. Συναρπαστικός ο συγγραφέας στην αφήγησή του και περιεκτικές οι ομιλίες.

 

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε παρουσίαση βιβλίου! Να ξεσπά ο κόσμος σε χειροκροτήματα, να τραγουδάει και να αποθεώνει έναν καλλιτέχνη.

Έγινε στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάνη, που οργανώθηκε από την Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης στο αμφιθέατρο του αστυνομικού μεγάρου. Μετά τις ομιλίες πήρε το μικρόφωνο ο Λεωνίδας Βελλης και ξεσήκωσε τον κόσμο με τραγούδια του Καζαντζίδη. Φυσικά τραγούδησε και ο παριστάμενος Παναγιώτης Ψωμιάδης, δίνοντας το δικό του στίγμα, ενώ μερικοί άρχισαν και να χορεύουν.

Κατατοπιστικές οι ομιλίες του προέδρου της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης Γιώργου Φεστερίδη, των δημοσιογράφων Νίκου  Βολωνάκη, Νίκου Δημαρά, Χάρη Πασβαντίδη και Αθηνάς Τερζή, καθώς και του στιχουργού Δημήτρη Μπρούχου. Επίσης έγινε παρέμβαση από τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Γιώργο Σκαμπαρδώνη και από τον βετεράνο ποδοσφαιριστή και φίλο του Καζαντζίδη Αχχιλέα Ασλανίδη.

Άψογη η οργανωτική διαδικασία από τον Γενικό Γραμματέα της Λέσχης Αστυνομικών Δημήτρη Αποστόλου.
Συναρπαστικός ο Γιώργος Λιάνης στην αφήγησή του για τη ζωή και τις επιλογές του Καζαντζίδη. Μια ωραία έκπληξη ήρθε από ανθρώπους, που βρίσκονταν στο ακροατήριο και κατέθεσαν μοναδικές εμπειρίες. Ένας μίλησε για τον άγνωστο γάμο του Καζαντζίδη στην Αμερική και πως ο ίδιος είχε γίνει κουμπάρος!
Κορυφαίες στιγμές για τον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή!