Το άλλο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 9.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί τελικά η παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία του Βασίλη Καρρά με τον Ν. Μακρόπουλου και άλλους γνωστούς ερμηνευτές.

 

Η αναβολή δόθηκε, όπως αναφέρεται σε σχετικό Δελτίο τύπου του Γραφείου Παραγωγής, λόγω ασθενείας του Βασίλη Καρρά και προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση υπό τις καλύτερες συνθήκες.

Η μεγάλη αυτή διαδικτυακή συναυλία με τραγούδια και μουσικές από ευρύτατο ρεπερτόριο της λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής απευθύνεται σε όλο τον ελληνισμό και αναμένεται να αγκαλιαστεί ζεστά από τους φίλους και θαυμαστές των καλλιτεχνών και στις πέντε ηπείρους.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ – ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ Ν. ΖΩΙΔΑΚΗΣ, Γ. ΚΑΨΑΛΗΣ, Μ. ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ | GLOBAL STREAM CONCERT» ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ.

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Αναβάλλεται λόγω ασθένειας του Βασίλη Καρρά η παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία του με τον Ν. Μακρόπουλο και τους Νίκο Ζωϊδάκη, Γιάννη Καψάλη, Ματθαίο Τσαχουρίδη, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά το επόμενο Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021.

Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση από τους χιλιάδες φίλους που έσπευσαν να αγοράσουν το εισιτήριό τους, αλλά θεωρήσαμε σωστό και πρέπον –σεβόμενοι τον κόσμο- αυτό να γίνει κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.

Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για το Σάββατο 30 Ιανουαρίου ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία.

Η προπώληση συνεχίζεται. Εισιτήρια εδώ:

https://www.viva.gr/…/vasilis-karras-nikos-makropoulos/

Το γραφείο παραγωγής.