Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 84 ετών ο γνωστός στιχουργός Μιχάλης Μπουρμπούλης, που έχει γράψει σπουδαία τραγούδια και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους συνθέτες.

Ο Μιχάλης Μπουρμπούλης είχε γράψει τους στίχους τραγουδιών που έγιναν μεγάλες επιτυχίες, όπως «Τα βεγγαλικά σου μάτια», αλλά και πολλά άλλα, έχοντας συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής.

Ο θάνατός του προκάλεσε συγκίνηση στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στους φίλους της μουσικής, που αγάπησαν τα τραγούδια του.

Ο Μιχάλης Μπουρμπούλης γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1939 στην Ιθάκη. Αποτέλεσε ξεχωριστή προσωπικότητα στο χώρο του τραγουδιού και με πολλά τραγούδια του απεικόνισε το στίγμα μιας ολόκληρης εποχής.

Είχε συνεργαστεί με σπουδαίους συνθέτες και ερμηνευτές: Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Δημήτρης Λάγιος, Σταύρος Κουγιουμτζής, Ηλίας Ανδριόπουλος, Γιώργος Χατζηνάσιος, Λίνος Κόκοτος, Γιάννης Σπανός, Στάμος Σέμσης, Σωτηρία Μπέλλου, Βίκυ Μοσχολιού, Μαρία Δημητριάδη, Ελένη Βιτάλη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Κώστας Σμοκοβίτης, Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Νταλάρας, Μαρινέλλα, Δημήτρης Μητροπάνος, Αντώνης Καλογιάννης, Μελίνα Κανά, Φίλιππος Περιστέρης και άλλοι.