Δεκάδες θεατρόφιλων Θεσσαλονικέων τίμησαν με την παρουσία τους την πρεμιέρα της παράστασης “ΠΛΑΝΟΔΙΟΙ ΕΡΩΤΕΣ”, που ανέβηκε την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στο θέατρο “Μαίωτρον” (Αθηνάς 21) σε σκηνοθεσία του Σταύρου Παρχαρίδη, με τους ηθοποιούς Κωνσταντίνο Γιωτόπουλο, Βάσω Δήμογλου, Νίκο Ζώκα και Μαρία Ιωαννίδου.

Ανάλογης υποδοχής έτυχε το έργο και τις επόμενες μέρες, Σάββατο και Κυριακή, καθώς οι θεατές καταχειροκρότησαν τους ηθοποιούς και όλους τους συντελεστές της παράστασης, διατυπώνοντας τα καλύτερα σχόλια, τόσο για το επίπεδο των κειμένων και της σκηνοθεσίας, όσο και για τις ερμηνείες.

Τα σκηνικά είναι της Μαρίας Παπατζέλου και η μουσική του Λάρρυ Κράμα. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν τα Σαββατοκύριακα, μέχρι τις 28 Μαρτίου. Για την παράσταση εκφράζονται εξαιρετικά κολακευτικά σχόλια.

Οι «Πλανόδιοι έρωτες», είναι ένα θεατρικό έργο τού Άγγελου Κολοκοτρώνη. Πρόκειται για μια δραματική κομεντί. Ο συγγραφέας κάτω από τη χιουμοριστική του διάθεση, «αφηγείται» ουσιαστικά μικρά, καθημερινά δράματα, με έντονα συναισθηματικά στοιχεία. Είναι μια φανταστική ιστορία ενός ζεύγους, μιας οικιακής βοηθού και ενός κηπουρού. Μεταξύ τους παρεμβάλλονται γεγονότα, που άλλοτε τους συνδέουν και άλλοτε τους φέρνουν αντιμέτωπους τον έναν με τον άλλον.

Απρόοπτες καταστάσεις, τους οδηγούν στην αποκάλυψη των χαρακτήρων τους, στις ομοιότητες και στις διαφορές τους σε κοινωνικά, αλλά και πολιτικά ζητήματα. ΄Οσα διαδραματίζονται στη σκηνή, συχνά περιλαμβάνουν συμβολισμούς, περιπλανήσεις σε ιστορικά και άλλα γεγονότα, δημιουργούν συμμαχίες ή αντιθέσεις, κρατώντας τον θεατή, μέχρι την τελευταία στιγμή, σε αναμονή της επόμενης στιγμής, που μπορεί και να μην είναι η αναμενόμενη.

Ανατροπές, μια πικρή αίσθηση για τα τεκταινόμενα, ένα επίσης πικρό χιούμορ αλλά και ρομαντικές εξάρσεις, είναι όσα χαρακτηρίζουν το έργο.

Τηλέφωνα κρατήσεων 6932633127 και 6977767015